2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

یه خانومی تو باشگاه ما هست برای پسرش فکر کنم سی نفرو خواستگاری‌کرده

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
چقدر بچگونه فکر میکنی‌‌‌.‌‌

واقعا نمیفهمم چرا بعضیا همه جا حکم اینو دارن که به همه بگن وای شما چقدر بچه اید 

باشه شما خوبی😂

یکم قبل هر پستی فک کن چی میگی و آیا ربطی داره یا نه 

واقعا نمیفهمم چرا بعضیا همه جا حکم اینو دارن که به همه بگن وای شما چقدر بچه اید باشه شما خوبی😂یکم ق ...

یادم نمیاد به خوب بودن خودم اشاره کرده باشم ولی اینکه توقع داشته باشین ادمی که بهتون پیشنهاد اشنایی میده تا قبل شما یوسف پیامبر باشه طرز فکر دخترای نوجوون هستش..‌

چرا خب حس میکنم بین من و دوستم اونو انتخاب کرده بودهچون اول به اون گفته

عزیزم اینکه فکر کنیم طرفی که به ما پیشنهاد میده تا الان به هیچکس هیچ پیشنهادی نداده یکم بچگونس...

یادم نمیاد به خوب بودن خودم اشاره کرده باشم ولی اینکه توقع داشته باشین ادمی که بهتون پیشنهاد اشنایی ...

یوسف پیامبر بودن ربطی نداره ولی درکل ادم وقتی تو یه محیطیه دوست نداره با کسی باشه که احساس کنه انتخاب اول طرف نبوده تو اون محیط

و یارو فقط دنبال همسره نه اینکه عاشق شما شده باشه 

به هر حال آدم دوست داره با کسی باشه که عاشقشه نه اینکه صرفا با یه نفر فقط باشه که تنها نمونه 

2810