2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سایز صفر یدست بخر چن دستم سایز یک زیر دکمه حتما بخر بقیه لباس هام هروقت نیازش بود طبق سایزش میخری

سایز صفر ینی از تولد تا سه ماه خب چجوری تا یه ماهگی بچه با یه دست لباس بگذرونم؟

اگه بچت درشت باشه زیاد بپوشه دوهفته ام نمیموشه بعد بچه لباس بزرگتر رو راحتر میشه تنش کرد باز نظر خودته و اونجوری ک من میدونم سایز یک از تولد تا سه ماهگی

اگه بچت درشت باشه زیاد بپوشه دوهفته ام نمیموشه بعد بچه لباس بزرگتر رو راحتر میشه تنش کرد باز نظر خود ...

اها از اون لحاظ👍

من نمیدونم اصلا سر درنمیارم

حالا سایز یک چند دست بگیریم و چیا بگیریم دقیقا

بنظر من صبر کن تا ۳۴ هفته اینا لباس بخر 

بقیه وسایل مثل گهواره و کمد و شیشه شیر و پستونک و پتو و بالش و وان حوله  شوینده و غیره رو الان بخر 

ولی لباس رو دور و بر من ماهای آخر میخرن دستشون میاد چ سایزی بخرن 

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود 
اها از اون لحاظ👍من نمیدونم اصلا سر درنمیارمحالا سایز یک چند دست بگیریم و چیا بگیریم دقیقا

سه دست کافی بنظرم رکابی زیر دکمه شلوار بلوزش

دوتاهم سرهمی سایز یک بگیر

اگه سرویس بگیری همه چی داره توش خورش اگه تیکه ای خودت انتخاب کن

بنظر من صبر کن تا ۳۴ هفته اینا لباس بخر بقیه وسایل مثل گهواره و کمد و شیشه شیر و پستونک و پتو و بالش ...

بعدا نمیتونم الان باید بخرم 

مامانم تا یکی دوهفته دیگه عمل داره الان باید بخریم خریدامونو تموم کنیم تا عملش

اها از اون لحاظ👍من نمیدونم اصلا سر درنمیارمحالا سایز یک چند دست بگیریم و چیا بگیریم دقیقا

از اینا ک ست هست تو کارتون هستن یدونه نهایتا دو تا بخر سایز یک 

بقیه رو خودت تیکه ای بخر ولی مثلا آستین حلقه ای تی شرت آستین بلند و شلوار بردار 

مثلاً آستین بلند شو و شلوارشو دوتا بردار 

ای جونم چقدر ذوق میکنم من از این خرید 

من خودم هنوز نمی‌دونم باردارم یا ن ولی خرید زیاد رفتم تجربه دارم سوالی داشتی بپرس

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود