2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 323307 بازدید | 912 پست
این بهونه ها فایده نداره، میگه خب صبر میکنیم برگردید، اینجور ادما رو فقط باید رک بهشون بگی دیگه شرای ...

اره واقعا

من فک کردم از اینا هستن ک میان دم در خونه طرف بعد میزنگم میگن ما دم در خونتونیم اومدیم سفر خونتون

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

منم دو خواب داشتم مشکلی نداشتم عزیزم کامل بخونی میفهمی چقد باهاشون راه اومدم اگ مهمون برات بیاد با ش ...

خونتون چهار خوابه هم بود خیلی زشته چهار بار اومدن خونتون و تو تا حالا یک بار هم نرفتی

خط تون رو فعلا عوض نکنید

فعلا بهش بگو من می‌خوام بیام خونتون مثل دید و بازدید

شما چهار بار اومدید نوبت ما هست بیایم

تا وقتی خونشون نرفتی هم دیگه خونت نیان

بعد از اینکه یه مدت رفتی خونشون موندی بعدش خط عوض کن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه هفته خوردن خوابیدن تازه پرو پرو از تو انتظار دارن با وجود یه اتاق اونارو جدا بندازی؟

بخدا من بودم همونجا جوابشونو میدادم

من خواهرشوهرام یا جاریم بیان خونمون کلا یه وعده میمونن

خیلییی بمونن دو وعده میشه همین

پدر شوهر مادر شوهرمم همینطور کلا یه شب میمونن میرن

واقعا چطور انقد رو دادی که افرادی که حتا فامیل نیستن و فقط در حده دوستن تونستن یه هفته اونجا بمونن:/

وای من به جای تو حرصم گرفت 

چقد ملت رو دارن بخدا..خب عقدن که عقدن..یه شب پیش هم نباشن نیاز جن*سی خفشون میکنه؟

اگه نمیتونن تحمل کنن برن خونشون خب چرا یه هفته موندن؟

ولی زنم جنس زن خوب میشناسم

اصن گیریم اسی حسادت کرده باشه..

اونا واقعا شعور ندارن با وجود یه عده مرد نامحرم زشته اینکارو کنن و ممکنه صداشون شنیده شه؟حتا اگه کاری هم نکنن بخدا زشته حتا اسم باهپ خوابیدنو جلو مرد نامحرم بیاری..

میگ اومدین عروسیم ۳ تومن بزارین تو پاکت ما رسممونه

بگو ما تو این چهار بار مهمانداری خیلی بیشتر از سه تومان به شما هدیه دادیم چون اگر هتل میخواستید چهار بار یک هفته ای برید اونم با صبحانه ناهار شام بالای ده میلیون تومان باید می‌دادید

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
یه هفته خوردن خوابیدن تازه پرو پرو از تو انتظار دارن با وجود یه اتاق اونارو جدا بندازی؟بخدا من بودم ...

همینو بگو

یه عده اومدن اینجا نوشتن وااا خب عقدن جای زنو شوهر پیش همه ، باید باهم باشن و...

خب به بقیه چه ربطی داره ؟ خیلی دلشون میخواد شب جایی نمونن والا

عزیزم اصلا حق ندارن

شما از اول نباید اتاق خوابت که محل خصوصی زندگیت هست رو بهشون میدادی و یا اصلا اجازه میدادی برا یک استراحت کوتاه برن تو اتاق

البته من احساسم اینه بیشتر اومدن خونه خالی تا مهمونی (البته با تعریفاتی که کردی) 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
عزیزم اصلا حق ندارنشما از اول نباید اتاق خوابت که محل خصوصی زندگیت هست رو بهشون میدادی و یا اصلا اجا ...

یه چیز تومایه های دزدی و ایناس کارشون 

لایک نکنید .توروخدا 
اصن گیریم اسی حسادت کرده باشه..اونا واقعا شعور ندارن با وجود یه عده مرد نامحرم زشته اینکارو کنن و مم ...

خب اسی نباید میگفت مردونه زنونه باید خودش میرفت روتختش جای اونا توهال جای دنج مینداخت .عقدکرده هستن نامزد بازی بعضی ها گرم هستن . درک کنید 

از شواهد و قراین میشه نتیجه گرفت این زوج آداب معاشرت رو بلد نیستن و به درد رفت و آمد نمیخورن. اگه باهاشون رابطه مالی یا شغلی‌و... ندارید یه کاری کنید رابطشون رو قطع کنن. اینا ۴ سال دیگه با دوتابچه میان خونتون رو به گند میکشن. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
ن طوری نیس ولی بخدا حتما فردا ردشون میکنم اینقد مرغ گوشت درست کردم تو یه ماه برای پسر خودم نمیپختم

اشتباه کردی از امروز ظهر بادمجان و کوکو سبزی اینا فقط درست کن یا تخم مرغ سیب زمینی ،

محترمانه بگو خیلی گوشت و مرغ خوردیم دیگه گفتم کمی کشک بادمجان و سبزیجات درست کنم.

2810