2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 323307 بازدید | 912 پست
نمیدونم این موضوع چیه مگه حتی مادر به دختر خودش هم حسادت داره واقعا بنظرم مسخره .من الان ۲ ماهه باهم ...

اسی گفت صدای بوسشون میاد به خاطرِ این بود که چجوری روشون میشه جلو شوهرِ اسی از حسودی نبود.

تو که خودت خوشت از رابطه نمیاد چجوری فک میکنی کسی به رابطه حسادت میکنه؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم زن‌هستم ولی باز اینو میگم ناف زنو باحسادت بریدن واکثرا کسایی که اسی تایید کردن بخاطر حسادت ک ...

الان بحث ما بکن بکن اونا بوده ک حسودی کنیم بحث چشم دریده گی و عوضی بودن 

فقط میتونم بگم بسیار زن صبوری هستی🤌

من بودم آهسته در گوش دختره میگفتم عزیزم خونه من مکان نیست.تشریف ببرین مسافرخونه چتر پهن کنین

چقدر پرو و دریده هستن.چقدر بی فکر

خودشونو انداختن رو دست مردم،نه پول خورد و خوراک نه پول سوئیت گرفتن حاضرن خرج کنن

دنبالم نیا اسیرم میشی  
بعدم اخه من چ دروغی دارم

من اگه جات بود همون شب اول میرفتم روی تخت خودم جای اونا توی هال یک جای دنج پهن میکردم در اتاقم می‌بستم راحت باشن فقط موقعی که همسرم میخواست بره سرکار قبلش به اون خانم پیام میدادم میگفتم همسرم میخواد بره بیرون که اونا خودشون جمع کنن نه ناراحت بشم 

اها مکان گیر اوردنما هم عقد بودیم ماهم گرمامون زیاد بود،فقط بخاطر شوهرم توی خونه مادرشوهرم توی اتاق ...

اره حداقل شعور داشته باشیم اگ یه هفته یکی پخت و شست و رفت دیگ دستورم ندیم 

اومدن سفر

ایندفعه ک گذشت بمونه واسه دفعه بعدت هر کس خواست بیاد خونتون مفت خوری و پرویی بگی ما تو سفریم ،ما خونه نیستیم و...

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

فقط میتونم بگم بسیار زن صبوری هستی🤌من بودم آهسته در گوش دختره میگفتم عزیزم خونه من مکان نیست.تشریف ...

دقیقا، منم قطعا میگفتم، بخصوص که بار چندمشونه، من همون دفعه اول دمشونو میچیدم، دست تو جیبشون نمیکنن چترشدن رو زندگی مردم تنها اتاقشونم تصرف میکنن

همینو گفتم گفت ن رفتم تو آشپزخونه استکان بشورم دیدم جا خودشو شوهرشو انداخته خودشم آماده خواب دهنم با ...

بخدا ما خونه مادر و مادرشوهرمون انقدر راحت نبودیم ما تو عقد خونه پدرشوهرم برای نشستن هم کنار هم نمینشستیم..اینا دیگه مهمون نیستن عزیزم صابخونن

اره جا خواب و غذا مفنتی با پولشون لباس و سوغاتی می‌خرن منم با لباسا سه سال پیشم باید پول لباسمو بدم ...

عزیزم همه ش تقصیر خودته، بنظر مهر طلبی و فکر میکنی اگه با خدمات ندادن به دیگران ناراحتشون کنی خیلی بد میشه، باور کن این عذاب دادن خودت هیچ ثوابی ام نداره، دیگه نه روی خوش نشون بده نه خودتو برای پذیرایی تو زحمت بنداز، خدا هم به این نوع میزبانی راضی نیست

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
الان بحث ما بکن بکن اونا بوده ک حسودی کنیم بحث چشم دریده گی و عوضی بودن

عنوان تاپیکت اکثر تاپیک هات این بود توحق داری ازاینکه زحمت کشیدی خانمی کردی پختی شستی پذیرایی کردی معترض باشی ولی نه اینکه اونا جداکن ناراحت اون قضیه باشی 

ایندفعه ک گذشت بمونه واسه دفعه بعدت هر کس خواست بیاد خونتون مفت خوری و پرویی بگی ما تو سفریم ،ما خون ...

این بهونه ها فایده نداره، میگه خب صبر میکنیم برگردید، اینجور ادما رو فقط باید رک بهشون بگی دیگه شرایط مهمونداری نداریم، والسلام، می خواد ناراحت بشه قهر کنه؟ چه بهتر

2810