2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 320945 بازدید | 912 پست

چرا هر پستی رو باور میکنید؟

چطور زبون داره بیاد اینجا بنویسه زبون نداره اون لاشی هارو از خونه اش بندازه بیرون

فیکه بابا

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من کلا با عقل این کاربر کنار نمیام تو هر تاپیکی رفته یه کامنت جنجال برانگیزی گذاشته

سلام ببخشید محض اطلاع برا خودم ازتون سوال داشتم یه کاربر هر چقدر پست یا کانتی توی تاپیک بقیه افراد بزاره کجا دیده میشه که ایشون توی چه بحثاییه شرکت کردن چون من زیاد سر در نمیارم میپرسم کدوم گزینه رو باید بزنیم ببینیم که مثلن یه کاربر تویه چند تا تاپیک چه کامنتهابی گذاشته؟؟؟

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب زنونه مردونه میکردیم ن اینک من با استرس و شال بخوابم اون تو ب غ ل شوهرش

اشتباه کردی دیگه عزیز من، حتی زنونه مردونه هم نباید میکردی که راحت باشه، خودتو همسرت تو اتاق بخوابید اونا رو بنداز تو هال، چه معنی میده ادم خونه رفیق یکهفته بمونه؟ خواستن پول هتل ندن رو شما اوار شدن، اصلا رو نده، خدا شاهده من بودم جوابشون میکردم

و اکثر کسایی هم که به اسی میگن حسود خودشون ادمای بی فکری هستن که خراب میشن خونه اینو اون گرماشونو تخ ...

من یک مسافرت برم حتی پول هم نداشته باشم قرض میکنم میرم هتل  تاپیک قبلی این خانم بخوون سند حرفام هست خودش میگه نمیدونم چرا حسود شدم میگه شوهرم تابا هام قهر میکنه جاشو ازم جدا میکنه منو بحساب نمیاره 

2805
کدوم شهرین اینقد جذابه طرف یک هفته مونده نمیره🤣منو ببری هتل پنج ستاره یک هفته بمومم میخونم دغ کنم د ...

ما با تور رفتیم مشهد ۲ روز رفتو برگشت بود دو روزم اونجا بودیم،این دو روز فک میکردم یک ماه گذشته انقد طولانی گذشت.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
چ ربطی ب پست های قبلیم داره کاراگاه

خب خصوصیات اخلاقی نشون میده .من جای شما بودم روز دوم بیرونش میکردم محترمانه نه اینکه فقط ناراحت این باشم چرا پیش هم میخوابن چرا ارتباط دارن عنوان تاپیکت فقط همین بود

چقدر بعضیا پررو ان با آدم پررو باید دقیقا مثل خودش رفتار کرد تا حساب کار دستش بیاد من بود اصلا اجازه نمیدادم تو اتاق خوابم بخوابن انقدرم اذیتشون میکردم که خودشون دمشونو بزارن رو کولشون و برن اومدن مسافرت خوب هتل میگرفتن😕😑

بخدا قرض کردم ک بهترین پذیرایی کننم ولی واقعا اذیتم

اسی چنان حرص خوردم سر صبحی ک نگووو

اولا ک با یکی هماهنگ کن باهات تماس بگیره ک یعنی دعوت ب جایی شدید و باید برید

دوما بعد رفتنشون رختخوابارو حسابی بشور و ب حمومت جرم گیر بریز🤢

دفعه ی بعد ز زدن ک بیان بگو خونه نیستیم مسافرتیم بپیچوووون

خب خصوصیات اخلاقی نشون میده .من جای شما بودم روز دوم بیرونش میکردم محترمانه نه اینکه فقط ناراحت این ...

نمیدونم این موضوع چیه مگه حتی مادر به دختر خودش هم حسادت داره واقعا بنظرم مسخره .من الان ۲ ماهه باهمسرم هیچ ارتباطی نداشتم تاجایی که بهم گله میکنه ولی من اینومسخره میدونم ازکار خونه داری هیچی براش کم نمیزارم ولی اینو دوست ندارم .

اونا ماه عسلن من ماه کوزتی

بی خود ماه عسلشونو میندازن رو دوش یکی دیگه، چه زحمتی چه مالی، لطفا یکبار برای همیشه این ادمای بی درک رو از دایره دوستیتون بندازید بیرون، محکم باش، واقعا نمیفهمم اینهمه بی زبونی رو

2810