سلام بچه ها خیلی عصبیم بهم بگید حق دارم یا ن برام یه هفتس مهمون اومده دختره اینقد پروعه میگه من و شوهرم اتاق جدا میخایم(عقدن و هنوز عروسی نکردن) فامیلمون نیستن و از دوستانن هستین بگم بقیشو
من از اسی دفاع میکنم و درکش میکنم واقعا حق داره هر چی بگه من خودم مهمون رو فقط چندساعت تحمل میکنم مخصوصا اگر غریبه باشه و بمونی تو تعارف باید همش دولا راست شی از اینا بگذریم چرا اسی باید اتاق خوابشو بده ب مهمون ک برن توش خودش هم تو حال بخوابه بهترین کار و منطقی ترین اینه ک زنونه مردونش کنه اسی اصلا زیر بار نرو و شب کار خودتو کن تشک هارو ک پهن کردی با شوهرتم هماهنگ شو برو زودتر از خودشون تو اتاق بخواب بگو خستمه
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
بخدا قرض کردم ک بهترین پذیرایی کننم ولی واقعا اذیتم
چطوری انقد ساده هستید و اجازه میدین دوتا بچه پرو اینطور ازتون سو استفاده کنن؟ شب اولی که اومدن شما نباید قبول میکردی با هم برن اتاق شما بمونن مهمون باید حد خودش رو بدونه نسبتشون باش شما چیه ؟
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
من ۱۵سال پیش ازدواج کردم ،خانواده خودم شوهرم اجازه نمیدادن پیش هم بخوابیم واقعا هم خیلی کار خوبی کردن اما الان به قبل خواستگار توبغل همن ،ضمنا من بجای اسی بودم میگفتم اگه اومدین ماه عسل لطفاً برین هتل کرایه کنید
پرویی تا چه حد باورم نمیشه دوتایی خونه میزبان حمام یکم باورش سخته
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤