2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 329217 بازدید | 912 پست
پ زن و شوهری ک عقدن باید بیان تو دست و پای اهالی خونه بخابن عجب بابا عحب اگ اینجوره شمام موقع عقدت خ ...

شما متوجه هستی چی میگی؟

یا میخوای هرطور شده حرفتو به کرسی بنشونی؟

خونه مادرشوهر یا مادرزن فرق داره! 

خونه مادرشوهر توی اتاق خود اون پسر میخوابن که خب اتاق خواب خودشه! خونه مادرزن هم توی اتاق دختر! در اصل اونجا خونه خود پسر یا دختر هم محسوب میشه! نمیرن که توی اتاق خواب بقیه بخوابن و بقیه رو بفرستن بیرون....

اینو با خونه فرد غریبه تر ؛ که بری توی اتاق خواب اون زوج بخوابی و اونا بیان کف هال بخوابن یکی میدونی؟؟؟؟

اگه اون زن و شوهر صاحب خونه بیان بیرون از اتاق خودشون بخوابن توی دست و پای بقیه نیست؟

ولی اگه اون زوج مهمان که خودشون از قبل می‌دونستن اتاق مجزایی واسشون وجود نداره؛ توی هال بخوابن؛ زشته و توی دست و پای بقیه خوابیدن؟

خب چه فرقی میکنه؟؟؟ اونا هم زن و شوهر هستن (صاحبخونه) و نباید کسی انتظار داشته باشه توی دست و پای بقیه بخوابن!

طرف اگه خیلی حریم شخصی واسش مهم باشه (که تنها اتاق صاحبخونه رو بخواد) بهتره که اینطوری سفر نره، هتل یا خونه بگیره . نه بقیه رو به سختی بندازه نه خودش رو ....

شما متوجه هستی چی میگی؟یا میخوای هرطور شده حرفتو به کرسی بنشونی؟خونه مادرشوهر یا مادرزن فرق داره! خو ...

شماها میخواین بزور عقایدتونو تو حلق من کنین منم مث کاربرای دیگه نظرمو گفتم 😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما با دوتا از برادرشوهرام و دایی همسرم رفتیم شمال یه خونه گرفتیم که یه اتاق خواب و یه هال داشت قرار ...

ووای دقیقا همین اتفاق برای ما افتاد جاری من رفت پیش مردا خوابید😂😂😂

ووای دقیقا همین اتفاق برای ما افتاد جاری من رفت پیش مردا خوابید😂😂😂

جاری بزرگه من ۵ سال طبقه بالای پدرشوهرم زندگی کرده یه بار موهاش باز بوده پرده کنار بود پدرشوهرم قیامت کرده که من جوون دارم تو خونه اون به چه حقی موهاشو ریخته دورش خودشو نشون میده عوضش این جاریمو با لباس زیرم همه دیدن اما زبون نداره چیزی بهش بگه یه بار شوهر من رفت دم خونه شون فیش بده بهش اومد گفت بی حیا نکرد پشت در وایسه کلا ریخته بیرون😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

اخی قربون نوک زبونت دیگ خاستم فوش بدم

ینی تو مجازی هم ببخشید زورت نمی رسه ما چ انتظاری ازت تو واقعیت داریم بخدا

دکمه ی سبک این زنیکه رو بزن بگو گم شو از تاپیکم بیرون 

والا انقد ک ما سر تاپیک تو حرص خوردیم خودت نخوردی 

اینجا حدالقل خوری نشون بده چقد بی دست و پایی زن

2810