2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 329217 بازدید | 912 پست
میشه از تایپک منه بدل وسواس بری بیرون

خودش هر چی دوست داره به ماها نسبت میده ، بعد میگه ریپ نزن ریپ نزن !! 

یجا میگه این ها همون هایی هستن که اگر جای خواب گیرشون نیاد ، شلوار میزبان رو در میارن ،

یجا میگه وسواس و بد دل هستی ، 

و ... 

به اینجور افراد باید بگیم :

باشه تو خوبی تو راست میگی ! 

ن اتفاقا شمایی ازش دفاع میکنی😂😐

من از اسی دفاع میکنم و درکش میکنم واقعا حق داره هر چی بگه من خودم مهمون رو فقط چندساعت تحمل میکنم مخصوصا اگر غریبه باشه و بمونی تو تعارف باید همش دولا راست شی از اینا بگذریم چرا اسی باید اتاق خوابشو بده ب مهمون ک برن توش خودش هم تو حال بخوابه بهترین کار و منطقی ترین اینه ک زنونه مردونش کنه اسی اصلا زیر بار نرو و شب کار خودتو کن تشک هارو ک پهن کردی با شوهرتم هماهنگ شو برو زودتر از خودشون تو اتاق بخواب بگو خستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماها میخواین بزور عقایدتونو تو حلق من کنین منم مث کاربرای دیگه نظرمو گفتم 😐

والا شما یه تنه نظر غیرمنطقی رو توی حلق بقیه کردی!

نمیشه که همه کاربرا اشتباه کنن و نظرشون رو به شما زور بگن و شما تک و تنها درست! حتما مشکلی هست که همه عکس العمل نشون دادن!

جالبه که جواب ندارین اینطوری میگین!

بخدا قرض کردم ک بهترین پذیرایی کننم ولی واقعا اذیتم

چطوری انقد ساده هستید و اجازه میدین دوتا بچه پرو اینطور ازتون سو استفاده کنن؟  شب اولی که اومدن شما نباید قبول میکردی با هم برن اتاق شما بمونن مهمون باید حد خودش رو بدونه نسبتشون باش شما چیه ؟

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
والا شما یه تنه نظر غیرمنطقی رو توی حلق بقیه کردی!نمیشه که همه کاربرا اشتباه کنن و نظرشون رو به شما ...

باش ریپ نزن حالا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

من ۱۵سال پیش ازدواج کردم ،خانواده خودم شوهرم اجازه نمیدادن پیش هم بخوابیم واقعا هم خیلی کار خوبی کردن اما الان به قبل خواستگار توبغل همن ،ضمنا من بجای اسی بودم میگفتم اگه اومدین ماه عسل لطفاً برین هتل کرایه کنید 

اومدن مهمونی نه حوزه بسیج ، وقتی عقد هستن دوست دارن یه جا بخوابن شما مشکل دار؟

چرا همه چیز رو به ربط میدین؟!! 😏

برن هتل یا خونه خودشون تو آغوش هم بخوابن.

قرار نیست تو خونه مردم اون هم تو اتاق خواب خصوصی میزبان با هم رابطه داشته باشن و حتی با هم حموم برن. 

پرویی تا چه حد باورم نمیشه   دوتایی خونه میزبان حمام یکم باورش سخته

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
2810