2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 325512 بازدید | 912 پست

اینا دیگه کین چرا بدون دعوت میرن جایی خجالت نمیکشن ،؟تازه یه هفته هم می مونن واقعا تعجب اوره باور کن همینا بری خونشون دو روز بمونی انقدر کم محلی میکنن پاشی بری بهونه بیار بداخلاقی کن رو بهشون نده رو ندی جمع میکنن میرن خودت رو میدی دیگه هی بگو خسته شدم اینا بذارن برن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا همینایی ک چ س کلاس میزارن اگه جاخواب گیرشون نیاد شلوار میزبانو درمیارن و ببین چ حرفایی پشت سر ب ...

شما چرا انقدر تهاجمی حرف میزنی؟

شما اگر جایی رفتی شلوار میزبانت رو دراوردی بقیه مثل شما نیستن. حالا دلیلش هرچی که بوده!

با همین حرفات مشخصه چه جور ادمی هستی، واقعا بی ادبی هم حدی داره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ببند دهنتو بچه پروی بی ادب

ریپ نزن اگه نفهم نیستی بفهم ریپپپپپپ نزنننننن حله؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
والا مشتاق معاشرت نیستم خودت منو رپلای کردی بعدهم نظراتت باید تو کتاب تاریخ نینی سایت ثبت شه

باش برو ثبت کن راحت باش 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

به نظرم خیلی جدی پاشو برو مسافرت 

بگو از قبل برنامه ریختیم میخوایم بریم این چند روزه هم خسته شدم 

حالا مخواستی بری هم تایه جای نزدیکی برید 

وایی خدا ملت چقد رو دارن چطور روشون میشه مغزم سوت بلبلی داره میکشه 🤯🤯

شما چرا انقدر تهاجمی حرف میزنی؟شما اگر جایی رفتی شلوار میزبانت رو دراوردی بقیه مثل شما نیستن. حالا د ...

شماها چتونه حمله ور شدین ب من وقتی نظر بقیه انقدر ازارتون میده میتونین نخونین و رد شین زورتون کردن مگه 😐😐😐😐😐

در ضمن چه خبره یک هفته ،مهمون دیگه آخرش ۲,۳ روز.مگه این که از خانواده درجه یک خودت یا همسرت باشه.

جآریم اومده بود خونم تازه عروس بود هرچی گفتم فلانی شوهرت داداش منه برو تو اتاق طوری نیس گفت ن این چ حرفیه شوهرم هر شب هست بزار یه شب دخترونه بخوابیم در این حد پدر و مادر داره

دهن گشادتو ببند ک رپ نخوریفحش می دی رپ نزنم زنیکه؟؟

دهن گشاد ک شمایی بسته نمیشه زنیکه هم تویی لقبتو رو من نزار ریپ نزن ک فاقد اهمیتی حله😐

فقط یه اتاق دارم خودم تو حال میخابم مجبورم روسریم در نیارم

خب صد در صد تو‌ این شرایط مهمونتونم اذیت میشه چون باید با روسری بخوابه که یه وقت شوهر شما میاد ! 

به هر حال برا ما جای مهمون مهمتره 

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
شماها چتونه حمله ور شدین ب من وقتی نظر بقیه انقدر ازارتون میده میتونین نخونین و رد شین زورتون کردن م ...

ما به کسی حمله ور نشدیم، ولی وقاحتت رو یاداوری کردم. اگر بلدی مودبانه حرف بزن بقیه هم بخونن و رد شن. لازم نیست اموخته های خانوادگیتو اینجا عیان کنی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2810