2777
2789
عنوان

روم نمیشه به نامزدم بگم غذا چی میخام🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 78 پست

اینم یه دردیه 

والا ما که با سر می‌رفتیم تو غذا دیگه چشممون کسی نمی‌دید 

همیشه هم من گشنم بود میگفتم یکجا وایسو یه چی بگیریم بخوریم اصلا لباس و اینا تو نخش نبودم فقط کافه و رستوران 

درکی ازت ندارم راهنمایی کنم😂

از همون اول جایی بریم میگم من فلان چیز میخوام عادت کرده من هر چی میخورم اونم سفارش میده یا تو مهمونیا از چیزی بدم بیاد زور نمیکنه بخور رک میگه دوس نداره فلان چیز بزارین بی زحمت البته قبل مهمونی ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز روتین بگو که فشار مالی هم بهش نیاد مثلا کوبیده، جوجه، زرشک پلو

برای شام هم دیگه سوخاری من ترجیح میدم

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

2805
اره اصلا نمیدونم چرا راحت نیسم بقیه دخترا میبینم چه قد راحت میگن

اشکالنداره پارودل بزار بگومن الان خستش گردم دیگه کل زندگیمون شده چی بخورم چی بپزم 😁اگه نگی غذاخبری نی

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

خدارشکر تنها نیستم 

همیشه احساس میکنم اگه بگم شاید پول نداشته باشه (داره من خودم خرم) اونی که میگم رو نتونه بخره 

یا احساس میکنم چیزی من بگم اون دوست نداشته باشه 

یا اینکه اصلا عادت ندارم کسی چیزی برام بخره 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛

نگران پولشی یا کلا تصمیم گیری برات سخته.؟

باید یاد بگیری به علایق و خواسته هایت احترام بزاری وگرنه همه زندگیت یکی تو رو باید هدابت کنه و وقتی به خودت میاد میبینی زندگی نکردی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

اشتباه من وتکرار نکن همیشه توی زندگی مشترک با توجه به درآمدش بهترین وبخواه ازش

مردی که واسه زنش خرج کنه قدرش ومیدونه

تعارف وبزار کناررررر

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
اه اه چقد بدم میاد ازینجور آدماشوهرمم میخوام غذا سفارش بدم اینجوریه

اصلا چن بار غیر مستقیم گفتم مثلا از فلان غذا ها خوشم میاد

ازاینا بدم میاد

خوب عقلش نمیکشه همونو بگیره وقتی بیرونیم هی میپرسه

چرا خب....ما اونروز بیرون بودیم گفت بیا از فلانجا ناهار بگیرم که اون رستوران فقط پلویی داشت گفتم من غیر پیتزا لب به هیچی نمیزنم...اونم نامردی نکرد یه پیتزا چهارنفره خرید تا فردا صبحش صبحونه هم پیتزا خوردم🫠😂

خجالت کشیدن گاهی واسه وقتیه که طرف اصلا نپرسه چی میخوری بگیرم الان که طرفت میپرسه خیلی عادی بگو فلان چیز..ببین اصلا اون فکرای بدی که تو سرته رو راجبت نمیکنه تازه واسش عجیبه که چرا نمیگی خواستتو عصبی میشه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
2810