2777
2789
عنوان

از سر پولی برنج هندی خریده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12538 بازدید | 272 پست
ازاول تو این مرحله بودیم :)

وضع مالی خودتون چطور بود

شوهرت از شما پایینتر بود؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
به جای هندی برنج عنبر بو بگیر خیلی بهتره اونقدرقیمتشم زیاد نیست

ماامسال فقط عنبربو خوردیم برنجش خوبه ها ولی ۱سال خوردیم من کلا دلموزده .شوهرم اول سال رفته بود ۶..۷کیسه خریده بود😩اینقدرجوش زدم .الان ۳یا۴ ک مونده گفتم دیگه نمیپزم ..بدم میاد ...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم میگه عروسی دعوتیم بیا گفتم نه دعوا میکنه ک شوهرت بد دل 

بد دل نیس فقط لباس ندارم بپوشم پول ندارم شاباش بدم 

شلوار انقدر دوختم روم نمیشه 

ی کفش دارم روم نمیشه درحیاط بپوشم 

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

دیشب رفتیم خونشون برنج ایرانی و ماهی میخوردن تا ما رفتیم سفره رو جمع کرد مامانم 🥺🥺🥺 

انقدر گشنه بودم  

ولی رفتم تو اشپزخونه دو لقمه با اشک پنهان خوردم😭

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
وضع مالی خودتون چطور بودشوهرت از شما پایینتر بود؟

بابام خوب بود دستش  ب دهنش میرسه 

شوهرم نه 😞

بابام خوب بود دستش ب دهنش میرسه شوهرم نه 😞

ای بابا😢 ازدواج با مرد بی پول خیلی چالش داره

امیدوارم به زودی شرایطتون بهتر بشه♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
هزیزم این عنبر بو با لاشه هاشمی اینا فرق داره این مال ایلامه برنج عنبر بو شیروان که خیلی مشهور وخوشم ...

به به برنج محلی شیروان باید از اسم کاربریت میفهمیدم . آره مال شیروان چرداول برنجش خیلی خوشمزه است . چند سالی کرمانشاه زندگی کردم از این برنج تو غذای بچه هام که تازه غذا خور شده بودند استفاده میکردم عالیه حیف که خورده اش زیاده

ولی از منی ک کل دوران کودکیم تو شالیزار های شمال گذشته و بابا برنج کار بوده بشنوید میخواید بخرید نیم دانه یا ریزه برنج ایرانی شرف داره به برنج کیسه ای های خارجی 

از نظر سلامتی میگم یکم تحقیق کنید ببینید چه موادی به این برنج کیسه ای ها میزنن ک دور ازجون سرطان زا و هزار جور مرض میاره درست ظاهر قشنگ تر و مجلسی تر داره اما از نظر کیفیت واقعا مزخرفه و ارزش غذایی پایینی داره.

برنجوایرونی میدونم گرونه اما نیم دانه لاشه میان باری قیمتش مناسبه و جون میدن برای کته و دمپختک و من خودم حتی ابکشی هم میپزم عالی میشه

به به برنج محلی شیروان باید از اسم کاربریت میفهمیدم . آره مال شیروان چرداول برنجش خیلی خوشمزه است . ...

منم کرمانشاهی هستم عزیزم  نه خورده نداره ولی بخوایی شکسته هم دارن ما سالیانه مثلا صد کیلو میخریم شکسته هم یه مقدار اشنان سهممون میدن

دیشب رفتیم خونشون برنج ایرانی و ماهی میخوردن تا ما رفتیم سفره رو جمع کرد مامانم 🥺🥺🥺 انقدر گشنه بو ...

متاسفم برای مادرتون . نمیدونم چی بگم . خدا انشا اله اونقدر بهت بده که محتاج هیچکس نشی

منم کرمانشاهی هستم عزیزم نه خورده نداره ولی بخوایی شکسته هم دارن ما سالیانه مثلا صد کیلو میخریم شکس ...

نوش جونتون . اتفاقا تو همون منطقه همسرم فامیل داره ولی خیرشون به کسی نمیرسه . تو کرمانشاه که میخریدیم برنجش هم پاک کردنش یکم سخت بود هم خورده داشت البته آخرین باری که اونجا زندگی میکردم و برنج خریدم 12 سالی گذشته قطعا الان کیفیتش بهتر شده

مامانم میگه عروسی دعوتیم بیا گفتم نه دعوا میکنه ک شوهرت بد دل بد دل نیس فقط لباس ندارم بپوشم پول ندا ...

عزمزمه این روزاهم میگذره.از مادرت به دل نگیر اونم شاید دلیلی داشته.فقط یه چیز بدون این دنیا نباید از هیچکس هیچ توقعی داشت چون همه گرفتارن.دستتون بزارید روی زانو خودتون بلند شید.اگ شرایط داری شاغل شو.پرستاری بچه یا نظافت منازل یا منشی یا هرچیزی ک شوهرت اجازه بده و ازپیش بربیای.من خودم خیلی کارا کردم حتی ظرفشویی تا نصفه شب تو رستوران ولی هیچوقت هیچ توقعی از کسی نداشتم

2810