2777
2789
عنوان

از سر پولی برنج هندی خریده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12531 بازدید | 272 پست
چه خوب راهنمایی کردی .محسن هم هندیه

آره هندیه .مگه من گفتم نیست؟ هندیه اما مارکش نسبت ب بقیه هندی ها بهتره .طعم بدی هم نداره

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم کیسه پنج کیلویی خریده

نمیدونم چه مارکیه 

ولی من نتونستم کیسه ۱۰ کیلویی زرین مهر و‌طبیعت بخرم‌

مجبور شدم ۶۰۰ دادم پنج‌کیلویی ایرانی گرفتم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانمها یه سرچ کنید برنج هندی افق کوروش ( الان سرچ کردم ) از 350 تومن برنج هندی داره تا 600 تومن . نه ...

اره بخدا از افق کوروش خریدم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
عجیبه ...کجای کشوری که ۳۵۰ خریدیهمه جا شده یه تومن!!!

شما ازهمه جا خبر دارین ؟!مارکهای معروفش گرونن مثل محسن طبیعت و مژده 

مارکای مزخرفش همون حدوداست شهرماهم هست مارک تی سی اچ نزدیک ۴۰۰تومنه بوی نم و قارچ میده وقتی دم میدیش بیا آدرس بدم بخر شهر آستارا

نمیشه خرده برنجا زود وامیرن هندی خام میمونه بخاطر اون مجبور میشه زودآ ِبکش کنه بدمیشه پلوتجربه دارم� ...

من جدا میخیسونم

اول اب جوش اومد هندی رو میریزم سه چهار دیقه بعد نیم دونه ایرانی اضافه میکنم 

بچها  دعا کنین شوهرم چندماه حقوق نگرفته وضعمون خراب 

دیگه کم اوردم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
نمیدونم چه مارکیه ولی من نتونستم کیسه ۱۰ کیلویی زرین مهر و‌طبیعت بخرم‌مجبور شدم ۶۰۰ دادم پنج‌کیلویی ...

سمت ما هم گیر نمیاد 

میگن گمرک اجازه پخش نداده 

احتمالا میخواد گرون بشه

نمیشه خرده برنجا زود وامیرن هندی خام میمونه بخاطر اون مجبور میشه زودآ ِبکش کنه بدمیشه پلوتجربه دارم� ...

میشه راهکار اینه که مثلا برنج هندی رو ریختی 10 دقیقه بعدش خوده برنج رو بریزی . تایمشون با هم فرق بکنه با هم پخته میشن

خورده نمیشه اصلا من سختگیر نیستم واقعا ی لقمه گیر بیاد خداروشکر میکنم

تازه عروس هستی عزیزم

روزای خوشته‌ شاد باش تو الان باید با زیر بغلت گردو بشکنی 

منم تازه عروس بودم کلیییی مشکل مالی داشتیم

این روزا موقته برات

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما ازهمه جا خبر دارین ؟!مارکهای معروفش گرونن مثل محسن طبیعت و مژده مارکای مزخرفش همون حدوداست شهرما ...

اینم بو نم میده 😞

تازه عروس هستی عزیزمروزای خوشته‌ شاد باش تو الان باید با زیر بغلت گردو بشکنی منم تازه عروس بودم کلیی ...

خداکنه من کم اوردم 😭😭😭 خیلی وضع خراب 

یک گرم طلا حسرته ی سفر ی خرید 

شلوار ندارم انقدر دوختمش 

کفشام داغون روم نمیشه برم بیرون

2810