2777
2789
عنوان

از سر پولی برنج هندی خریده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12538 بازدید | 272 پست
برنج هندی انگار تازگیا نخریدینشده یه تومن ده کیلوش

من هفته پیش خریدم انگار شما تاپیک نخوندی 

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
روم نمیشه 😞

وا بچشونی از در انداختن بیرون بابد از پنجره بری داخل😃

باید بیارمت پیش پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام انقد خود خواهن حد نداره ...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیپس ...واجب نیست وسایل مورد نیاز بخره

ن نمیخرن

تو مغازه بودیم گف ور  دار

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
نه پارسال

مبارکه عزیزم زندگی پایین و بالا داره . درست میشه . شاید بتونی خودت هم جایی مشغول بکار بشی . بنظرم دنبال کار باش خیلی ها  که ممکنه تحصیلات نداشته باشند فروشندگی میرن یا منشی میشن یا حتی تو آرایشگاه کار میکنن . سعی کن خودت هم جایی کار کنی کمک زندگیتون بشه

اره ما ایرانیم با این همه موقعیت بی پول فقیر شدیم...

کل دنیا اینجوریه .سنت الهی اینه گناه که زیاد بشود برکت میره .روزی کم میشه .الحمدلله ایران ما خوبه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
عجیبه ...کجای کشوری که ۳۵۰ خریدیهمه جا شده یه تومن!!!

افق کوروش 

دارم دروغ میگم؟ 😐

اسی شاید باورت نشه بابام انقد خسیسه یه روزایی فقط نون و چای میخوردیم به جای ناهار و شام و صبحانه

الانم هم انقد منت میزاره یه نون بگیره 

خساست یه اخلاق بدشه و..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

وقتی خیس کردی یکم توآبش آب نارنج بریزبهترمیشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ما عنبر بود گرفتیم ۱۲۰۰ کجاش ارزانه

چه جالب من هفته گذشته رفتم گندم نیمکوب بخرم برای حلیم یه نگاهی به برنجها کردم عنبر بو جنوب 70 تومن بود . لاشه هاشمی هم 70 تومن . کدوم شهری ؟ دارن گرون میدن

2810