2777
2789

آره عزیزم من یکسال رفتم دادگاه شوهرش بهم فحشای ناموسی داده بود فک کرده بود ساختمون خالیه منم صداش رو ضبط کردم

دوسال پیش هفت ماه زندان و ۱۶میلیون جزای نقدی بریدن که زندان هم تبدیل به پول شد جمعا ۲۴میلیون

اینم بگم تو جیب دولت رفت 

خودش انقد خیالش راحت بود که هیچی نمیشه ضبط صدا مدرک نیس آخرش که حسابش مسدود شد اومد ولی کار از کار گذشت قاضی یه کلمه پرسید این صدای شماست؟وتمام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدی که به من کرد از ظلمی که به بچه های شوهرش کرده بود کمتر بود تاوان داده بد هم داد ولی میزارم رو حساب همون بلاهایی که سر اون بچه های بیچاره آورد 😁😈 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
آره عزیزم من یکسال رفتم دادگاه شوهرش بهم فحشای ناموسی داده بود فک کرده بود ساختمون خالیه منم صداش رو ...

متاسفانه اینجا برای همسایه آزاری هیچ تنبیهی درنظر گرفته نشده. امیدوارم خدا نسازه برای کسایی که باعث عذاب دیگران میشن.

چه تاوانی؟ اگه میشه گفت بگو لطفا

عین همون کارهایی که کرد ( بدجنسی،دروغ،تهمتو...)سرش اومد ، متاسفانه به دلایلی نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم  🤦

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
2810