اگه همزمان دو تا خواستگار داشته باشید یکیش قد ۱۹۰ و خوشتیپ اما اهل مشروب و تحصیلات متوسط و از لحاظ شغلی متوسط و یه خواستگار داشته باشید با قد ۱۷۵ و تیپ متوسط رو به پایین اما تحصیل کرده با موقعیت شغلی بهتر و سالم از لحاظ مشروب و...وخوش اخلاق کدومو انتخاب میکنید؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حتی اگر گزینه دو هم نخوام انتخاب کنم، اولی به قطعیت منفیه
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من قدم 178 تاس به نظرت عادیه بگم قد مهمنیس و با یه 170 ای ازدواج کنم؟؟😐😐
به جای اینکه درگیر قد طرف باشید درگیر خانواده و شخصیت و تحصیلات و... باشيد
اینا مهم تر و واجب تر از قده
یعنی چون قد بلندین طرف مشروب خور و.. باشه فقط بلند باشه؟
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
من همسر دوستم مشروب خوره ولی هیچ ضرریم ب زندگیشون نرسونده ک هیچ خیلیم پیشرفت کردن و خوشن همیشه ک نم ...
برای کسی که مسلمانه صرف اینکه در خانهای زندگی کنه که درش شراب و مسکرات نگهداری میشه عین ضرر و آسیبه چه برسه به اینکه بخواد شریک زندگیش شرابخوار باشه و تربیت فرزندش رو تحت ولایت شرابخوار پایه ریزی کنه!
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.