2777
2789
عنوان

مامان چند تا بچه پرجمعیت

186 بازدید | 24 پست

داخل ایتا یک مادری شش تا بچه داره .

میگم چه جوری هم دیگر را دوست دارند .هر شش تا بچش یک جوجه ای رنگین دوست داشتنی هستند .مامانشون عاشقشونه .باباشون خیلی با بچه ها رفیقه .خوشحالند خیلی.

ما فامیلمون فقیر بود .تا سومین بچش.چهارمی که اومد چند تا خونه خرید .الان بزرگه دوتاشون دانشگاه تهران میرند .

تو ایتا مامان چهار تا دختر مستاجره .مبل هم نداره .ولی هر روز مسجد میره نماز اول وقت حتما دعای ندبه زیارت عاشورا میخونه .میگه معجزه است .

خ‌واهرم چند قلو داره دلم میخواهد برم کار کنم .پول بیارم .تا بازم بچه بیاره .

من خودم ارشد جمعیت شناسی دارم .میگم دانشگاه ها و مدرسه چی یاد میدهند هیچ چی .ادم بره فنی حرفه ای و مستقیم داخل کارگاه های شغلی کار یاد بگیره .الان علمی یاد گرفتن حرفه نیست .پول و نون نیست .مثل رشته خودم .فقط الکی حفظ کن تا نمره بگیری

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

کلا سرو تهش بهم ربطی نداشت نفهمیدم چیشد

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هر دری سخن گفتیا

الان استارتر رو شناختم 

دیروز یک تاپیکی بود که استارتش تو عقد بود با شوهرش اختلاف داشت حتی ممکن بود کارشون به طلاق بکشه بعد همین بومبو کوچک هی میگفت زودتر عروسی کن بچه بیار شوهرت رو پابند کنی هر چی بقیه کاربرها میگفتن اخه این چه حرفیه میگفت قدیمی ها اینجوری بودن زن دایی من سه تا بچه آورد دایی مو پابند کرد 

کلا معلوم نیست تو کدوم محیط داره زندگی میکنه تنها هنر زن‌هاشون فرزند آوری هست

الان استارتر رو شناختم دیروز یک تاپیکی بود که استارتش تو عقد بود با شوهرش اختلاف داشت حتی ممکن بود ک ...

یا خدا ، زن رو یه ماشین تولید مثل می‌بینند فقط ،حالا به هر قیمتی شده فقط میخوان شوهر بداخلاق ،معتاد ،بددل رو نگه دارند ،فقط نگه دارند آینده اون بچه ها مهم نیست

شبیه بریده جراید گفتی که

سلام اپراجون 

من خیلی دلم میخواد شمارو ازنزدیک ببینم🥺

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
سلاماگه تهران هستید باعث افتخار منه

واقعا

چراکه نه از مسافرت برگردم یه روز باهاتون میتونم هماهنگ کنم؟

2810