2777
2789
عنوان

اینو مغازه همسرم کش رفتم چطوره 😂😂🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 14988 بازدید | 270 پست
اسی عاشقتم یعنی درسته میگن پز میدی اما بی ریایی دلت صافه و ساده اس خیلی قشنگه حس و حالت

ببین راستش من خود خودم هستم اصلا ادا درنمیارم شاید به ضررم تموم شده خیلی جاها اما نمیتونم نقش بازی کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر جان شما مشخصه خیلی خوش قلبو خوبید چرا بعضیا تو این سایت گیر میدن بهتون میگن پزو این حرفا ب نظرم شما اصلا اینطور نیستی حس خوبی بهتون دارم درصورتیک یه نفر تو این سایت دیدم خیلی پز میداد همه هم قربون صدقش میرن

اسی ازت ی سوال داشتم

ژل لب باعث کوچیک تر دیده شدن بینی میشه؟

تجربشو اگ داری بهم بگو

خیلی تو فکرشم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
2805
استارتر جان شما مشخصه خیلی خوش قلبو خوبید چرا بعضیا تو این سایت گیر میدن بهتون میگن پزو این حرفا ب ن ...

مرسی عزیزم نگاه شما قشنگه برا خودمم عجیب هست تا‌‌‌پیک هایی که می‌زنم کاربریی دیگه بزنم همه تازه کلی استقبال می‌کنن من شانس ندارم 😅😅❤️❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اسی ازت ی سوال داشتمژل لب باعث کوچیک تر دیده شدن بینی میشه؟تجربشو اگ داری بهم بگوخیلی تو فکرشم

والا عزیزم ژل لب رو نمی‌دونم اما ژل گونه خیلی خیلی بینی رو کوچیک نشون میده من از وقتی ژل گونه زدم خیلیا فکر کردن بینی هم عمل کردم  اما راستش لب رو نمی‌دونم 

مبارکت باشه ولی این انگشترتم خیلی قشنگه بندازش دستت حتما ❤️

فدااات😘❤️

والا عزیزم ژل لب رو نمی‌دونم اما ژل گونه خیلی خیلی بینی رو کوچیک نشون میده من از وقتی ژل گونه زدم خی ...

ژل گونه خوده گونه رو زدی یعنی؟ آخه فک کنم ی کات گونه هم داشته باشیم اونو هم میزنن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ژل گونه خوده گونه رو زدی یعنی؟ آخه فک کنم ی کات گونه هم داشته باشیم اونو هم میزنن

اره عزیزم یه سیب گونه هست یه کات گونه سیب گونه صورت رو پر و تپل میکنه کات هم که یه خط میندازه بین گونه و فک اگر صورتت لاغر سیب گونه بزن 

اره عزیزم یه سیب گونه هست یه کات گونه سیب گونه صورت رو پر و تپل میکنه کات هم که یه خط میندازه بین گو ...

عزیزم من صورتم لاغر نیس...منتها میخوام دماغم کوچیک تر دیده بشه

عکسمو بذارم بهم بگی اگ سیب گونه ژل بزنم دماغم کوچیک تر دیده میشه یا ن؟ 

2810