2777
2789
عنوان

اینو مغازه همسرم کش رفتم چطوره 😂😂🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 15432 بازدید | 270 پست
عزیزم تو سیب گونه ژل زدی یا کات گونه هر دو .سری اول که دو سی سی زدی هر طرف ماه بعدش برا ترمیم رفتی ه ...

سیب گونه زد فکر کنم میخوای عکس گونمو بذارم ببین 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم یه بار دیگه عکستون رو میزارین اگه براتون مقدوره🥰

اومدی بگو‌ عزیزم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مرسی عزیزم برا شما سیب گونه زده .منم این جوری دوس دارم .اون گفت می‌خوام صورتت لیفت بشه ولی من خودم سیب گونه بیشتر دوست دارم برا ترمیم رفتم بهش میگم برام سیب گونه فقط بزنه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مرسی عزیزم برا شما سیب گونه زده .منم این جوری دوس دارم .اون گفت می‌خوام صورتت لیفت بشه ولی من خودم س ...

اره اگر دوست داری صورتت تپل و گرد بشه سیب گونه بزن 

صورت خودت قبل ژل لاغر بود استخونی یا عادی بودی .منم عادی هستم یعنی استخونی نبودم برا همین ترسیدم یهو نشم برا تو رو دیدم چقد خوب شده اصلن غیر طبیعی نیستی گلم ممنونم ازت 

خب راحت میگفتی همسرم طلا فروشه دیگ نیازی ب پیچ دادن نبود 😂

شوهرش نقره فروشه نه طلا اشباه متوجه شدی عزیزم .

خب راحت میگفتی همسرم طلا فروشه دیگ نیازی ب پیچ دادن نبود 😂

کاش طلا فروش ولی نقره فروش ولی شاید دراینده رفت طلافروشی😅😅

صورت خودت قبل ژل لاغر بود استخونی یا عادی بودی .منم عادی هستم یعنی استخونی نبودم برا همین ترسیدم یهو ...

من استخونی نبودم بذار عکس قبلمو‌ بذارم

2810