2777
2789
عنوان

نوزادم زیادمیخوابه

62 بازدید | 10 پست

سیزده روزشه بزورمیخوام بیدارش کنم برای شیرش کسی تجربه ای داره 

بعدازچهلم خوب میشه ینی؟خوابش خیلی سنگینه یه سری قندش افتاد بردم بیمارستان گفت بایدبزنی محکم کف پاش بیدارشه

خب باید به زور بیدارش کنی تکون ش بده پوشکشو و باز کن،بعدن خوب میشه این روزا حساسه قندش نیفته  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ینی درست میشه به مرور؟

اره یه خورده همه بگذره هم خوابش کمتر میشه هم به زودی قندش نمیفته ،الان تا همون چهل روز دوماه حواست باشه مهمه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
واسه شیر حتما بیدارش کن زردی ک نداره خدایی نکرده؟چون بچه هایی ک زردی دارن خیلی میخوابن وبی حالن

زردی داشت بستری کردیم خوب شد اتفاقا شبی که قندش افتاد بردیم بیمارستان گفتن زردی داره بستری شد ولی الان نه بهترشده ولی بازم یکم اذیت میشیم شبابابیدارکردنش شیرخوردنش یکساعت طول میکشه

زردی داشت بستری کردیم خوب شد اتفاقا شبی که قندش افتاد بردیم بیمارستان گفتن زردی داره بستری شد ولی ال ...

ب نظرم ببرش دکتر بیمارستان نه ببین نوزادا کلا خوابشون زیاده خب ولی بازم احتیاط ببرش دکتر چون زردی هم داشته