2777
2789
عنوان

چی کار میکنید خونتون تمیزه

197 بازدید | 21 پست

من هر کار میکنم به دلم نمیچسبه حس میکنم تمیز نمیشه.

یه جا رو تمیز میکنم یه جای دیگه به هم میریزه.

حسم به تمیزی خونه حس خوبی نیست

اینم بگم نمیخوام مواد شوینده قوی استفاده کنم.

عزیزم وسیله کم باعث میشه خونه تمیز بمونه

پیج لیلی دیلی رو توی اینستا ببین. سبک زندگی مینیمال داره

توی هایلایت هاش همه توضیحات رو داده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رمزش اینه نمیزارم اصلا کثیف شه 

لباسا هروز شسته میشن  سریع تا میشن تا کمد‌

ظرف کثیف تو سینک نمیمونه سریع میره داخل ظرف شویی و بعد هم تو‌کمد 

تمیز کاری روزانه و سبک 

استفاده از خوشبو کننده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2805

یه خانمی میاد خدایی خیلی تمیز میکنه بعد یه جور تمیز میکنه تا یه هفته یه خاک نیس🤣دستاش معجزه گره

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
وسیله هام اتفاقا کمهخودم از شلوغی بدم میاد

چقدر خوب

حالا این خانم رو هم فالو کن

از این بلاگر الکی ها نیست

اما یک نکته دیگه هم هست اینه که وسیله بعد استفاده سرجاش قرار بگیره. مثلا یکبار قشنگ تمیز کن. بعد از بیرون میای مانتو و شال و کیف سرجالباسی و جوراب توی رخت چرک ها بره دیگه خونه نامرتب نمیشه

یا مثلا مهمون میاد بشقاب و چنگال مهمون رو در بیاری بعد که مهمون رفت بلافاصله بشوری و خشک کنی و جمع کنی آشپزخونه نامرتب نمیشه

میدونی منظورم چیه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چقدر خوبحالا این خانم رو هم فالو کناز این بلاگر الکی ها نیستاما یک نکته دیگه هم هست اینه که وسیله بع ...

نه اینا اوکیه

ولی مثلا مبلا یا پنجره ها سرامیک دیوارا اینا که نیازه مدام تمیز شه چی؟تا تمیز میکنم دوباره کثیف میشه

2810