2777
2789
عنوان

شوهرم‌بچه نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 77 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی یه چیزی میگم نمیدونم این کار درسته یا اشتباه اما جواب میگیری کاندومی که پر شده و می خواد بندازه ...

راستش به این فکر کردم ولی خوشم نمیاد بچه مو اط سطل آشغال بردارم از طرفی تازگی متوجه شدم بعد رابطه پلاستیک آشغال رو گره میزنه و میبره میندازه البته شاید من حساس شدم بی منظوره

عه پس خیالم راحت باشه.؟😂😂😂❤❤️❤️نمیدونم واقعا من استرس میگرفتم انقدر استرس داشتم ک همسرمم استرس می ...

من چون خودمم اون تایم واقعا بچه نمیخواستم حتی پیشابم باهام برخورد نداشت کل رابطه با کا ن بود. وگرنه امکان بارداری با پیشاب هست

راستش به این فکر کردم ولی خوشم نمیاد بچه مو اط سطل آشغال بردارم از طرفی تازگی متوجه شدم بعد رابطه پل ...

قبل رابطه خودت کل اشغال ها رو ببر بنداز سر کوچه که اشغالی توی خونه نمونده باشه

درکت میکنم خیلی سخته عاشق بچه باشی ولی بشه برات رویای دست نیافتنی اگرامثال ما خدابهمون بچه نمیداد دردمون کمتربودمیگفتیم صلاح ومصلحت خودشه لابددلش نمیخادبهمون اولادبده قسمت بدماجرااین کارما لنگ بنده خداست نه خدا😔

چه بسیار تقدیرها، که به تدبیرها خندیدند..........

راستش به این فکر کردم ولی خوشم نمیاد بچه مو اط سطل آشغال بردارم از طرفی تازگی متوجه شدم بعد رابطه پل ...

اصلا چرا باید همچین کارچندشی کنی مگه فرق ما بقیه چیه که باعزت واحترام میخوابن پیش شوهرشون ووقتی باردارشدن میشن بت واسه شوهراشون

اصلا چرا باید همچین کارچندشی کنی مگه فرق ما بقیه چیه که باعزت واحترام میخوابن پیش شوهرشون ووقتی بارد ...

از ترس بچه دار شدن حتی رابطه مون کم شده و بی کیفیت

از ترس بچه دار شدن حتی رابطه مون کم شده و بی کیفیت

گاهی حتی واسه بستن دهنون فقط مارو راضی میکنن و‌خودشون کنارمیکشن ،شایدازنظرخیلیا این کمترین مشکل ولی هیچکس قادربه درک‌مشکل مانیس

2810