2777
2789
عنوان

دوستان من بیست کیلو کم کردم ولی سایز زیاد کم نکردممم چراا

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس قبل و بعدتو مقایسه کنه

میکم صورتم اینا خیلی جمع شده شلوارم که اصلا به زور بالا می‌رفت الان برام شله ولی نمیدونم چرا حس میکنم اینجوری نیست و نسبت به بیست کیلو زیاد سایز کم نکردم

منم نزدیک ۵ کیلو کم کردم زیاد مشخص نیس توی هیکلم انگار

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

واقعا من فکر میکردم چون کم سایز کم کردم عضله از دست دادم تا چربی

درست نمیدونم  ولی خب اونایی ک لاغریشون خیلی مشخص میشه به قولی شل میشن هردوتا رو از دست میدن، شما که با ورزش و باشگاه رژیم لاغز شدید. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اره دیگه ولی خب ۲۰ کیلوعه فقط ۲۱ سانت کم شده دور شکمم کم نیست اطرافیان میگن لاغر شدی ولی خب خودم حی ...

خودت اینجوری فکر میکنی منم لاغر کردم فکر میکنم از اول زندگیم همین شکلی بودم اصلا یادم نمیاد چه شکلی بودم😑😂😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

طبیعیه تو چه مدت؟

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2810