2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5087 بازدید | 223 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه میخواستم بچم بزرگ شه برم سرکار یا برا فرهنگیان دوباره بخونم که اینجوری شد😔چقدر من بدبختم خدا

اینطور نگو گلم خیلی خوووووبه 

دیگه بزار باهم بزرگ بشن خدا صبر بهت میده 

فکرش کن چقدر از بقیه جلو تری 

اینطور نگو گلم خیلی خوووووبه دیگه بزار باهم بزرگ بشن خدا صبر بهت میده فکرش کن چقدر از بقیه جلو تری

چی بگم فعلا باید با همین حرفا خودمو دلداری بدم دیگ😢

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
2805
الهی به دنیا اومد به من بده عاشق نی نی ها هستم و در کل بچه هایی که خانواده هاشون قصد نداشتنش داشتند ...

فداتشم عزیزم دیگه نگهش میدارم گلم دارم باهاش کنار میام

مستقیم از خداوند کمک بگیر و به خودش توکل کن

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

مستقیم از خداوند کمک بگیر و به خودش توکل کنبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر ...

ممنونم عزیزم😘

میدونم عزیزم برا همین فقط دلم میخاد خودش ناخواسته سقط شه 😢اصلا شرایطشو ندارم حتی اوضاع مالیمونم چن ...

گلی خانوم در مورد مسأله مالی نگران نباش خدا روزیش و میرسونه، خود خدا تضمین کرده،

یه مثال از قرآن میگم براتون:  حضرت نوح رفتن تو بیابون شروع کردن به کشتی ساختن، مردم از کنارش رد میشدن میگفتن نوح دیوونه شدی، اینجا که آب نداره، نوح می‌گفت وقتی خدا گفته کشتی بساز ، حتما خود خدا برا آب هم فکری میکنه، پس توکلت و ببر بالا، 

در مورد مسأله همسرت باید بگم قطعا ناراحت کنندس، ولی گاهی ورود فرزند جدید باعث میشه مردی که دنبال شیطنت و ... هست مسئولیت پذیریش بره بالا، 

آیه 82 سوره یس میگه

يس
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَن يَقُولَ لَهُ كُن فَيَكُونُ
ﺷﺄﻥ ﺍﻭ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﭼﻮﻥ ﭘﺪﻳﺪ ﺁﻣﺪﻥ ﭼﻴﺰﻱ ﺭﺍ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﻛﻨﺪ ، ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﻰ  ﮔﻮﻳﺪ : ﺑﺎﺵ ، ﭘﺲ ﺑﻲ ﺩﺭﻧﮓ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻣﻰ  ﺷﻮﺩ .(٨٢)

و قطعا خداوند چون حال روحی شما رو میدونسته نذاشته شما تا الان از حضور این کوچولو خبر دار شب که نکنه از بینش ببری، و این یعنی خدا دوست داره، و حواسش بهت هست ،

و مورد آخر اینکه گلی خانوم هیچ وقت یادت نره بچه اول و خودت خواستی و خدا اجابت کرد دعاتو .اما این یکی خدا خواسته هس، یعنی همون بچه ای که خدا اراده بودنش رو کرده، پس فقط شکر خدا رو به جا بیار، و بچه ای و که خدا خواسته باشه بیش از جون خودت و حتی اون یکی بچت ، مراقبت کن، این بچه ها بعداً چیزی میشن که حتی فکرشم نمیکردی

اسی عزیزم میدونم خیلی سخته ولی باور کن بچه های خداداد از همه نظر پر برکت هستن 

ان شاالله با پا قدم خیرش همه ی مشکلاتت حل میشه 

شک نکن فقط یه کم صبوری میخواد

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔
گلی خانوم در مورد مسأله مالی نگران نباش خدا روزیش و میرسونه، خود خدا تضمین کرده،یه مثال از قرآن میگم ...

چشم ممنونم از نظرتون❤️

اسی عزیزم میدونم خیلی سخته ولی باور کن بچه های خداداد از همه نظر پر برکت هستن ان شاالله با پا قدم خی ...

ممنونم ازت درست میگین دیگه کنار اومدم😢❤️