2777
2789
عنوان

تروخدا میشه راهنمایی کنید 😭

89 بازدید | 9 پست

توروخدا راهنمایی کنید میام درس بخونم نمی تونم حسش نیست هیچی تو مغزم نمیره فک کو هر سوال تاریخ یعنی هر یک سوال 20دقیقه طول می‌کشه تا حفظ کنم و یه درس 6 ساعت فک کو اصلا وقت نمی کنم بقیه درسامو بخونم روزی سه تا امتحان دارم و من فقط می رسم یکیشو بخونم اونم همش یادم میره انگار نه انگار که خونده بودم دیگه دارم دیونه میشم پارسال اینجوری نبودم امسال خیلی افت داشتم هر چی میخونم یادم نمیره نمی تونم درس بخونم همه بچه ها مسخره میکنن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دلم میخواد بمیرم پایه یازدهمم رشته انسانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا درس صبر و حوصله میخواد

دوما با برنامه ریزی پیش برو منم یازده انسانیم

همیشه موقع نوشتن باید بنویسی، و بخونی بصورت روزنامه وار

منم سطح تمرکزم پایینه سریع مطالب رویادم میرهو بخاطراینکه بیشترموارد کمبود خواب دارم، معمولا مینویسم

وقتی بنویسی بعدش بخونی یادته

تازه عزیزم نگرانی نداره طبیعیه که بعد ازیه مدت کوتاه یادت بره

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

2805

منم انسانی بودم.

میفهمم‌چی‌میگی توی انسانی همس باید درحال خوندن باشی . منم مشکل تورو داشتم.  یا حسش نبود یا اگرم حس داشتم‌ حواسم نبود ک باعث میشد یک متن کوچیکو صدبار بخونم تا حفظ بشم.... من اینکارو کردم اول یک دور روخوانی میکنم و میفهمشم و درک میکنم اصلا چی داره میگه بعدش کلماتشو مطابق چیزی ک فهیمدم حفظ میکردم.

سعی کن قبل از اینکه بخوای درسو بخونی تو ذهنت زیاد سختش نکنی نگی واییی خدا فلانو اینا اسون بگیر اسون میسه