2777
2789

گفت من دوست داشتم بچم پسر باشه  نه یه دختر ک هیچ سودی نداره همش بدبختیه اجیمم اومد تو اتاق گریه کرد

الان اجیم ناراحته‌؛ منم نمیدونم چیکار کنم

کاش خانواده هایی که لیاقت دختر داشتنو ندارن و پسر و برتر دختر میبینن خدا بهشون دختر نده. بدیش اینه هم جامعه پسرو بهتر میبینه و هم خانوادشون.

بچه ها نخندینااا🥲🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ببخشید پسر سکه ی طلا م ی ر ی ن ه که سود داشته باشه؟!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

امبدوارم اجیت زودتر مستقل شه

خونشو جدا کنه 

جواب تلفن بابات هم نده دیگه 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

نمیدونم تو فامیل مام هسا بخدا طرف ۴ تا پسر داره اواره ویلون شده اون روز پسرا دعوا میکردن ک کی بهش برسه جالب پول خودشم ب خودش نمیدن سال ب سال خونشم نمیان بعد پسرس میگ تو چشمتو دوختی ب پول من زن بچه دارم هیچ کمکی نمیکنن بهش یه دختر داره اون مالی خیلیی کمکش میکنه ولی چن بار ازش پرسیدم میگ پسر اولاد دخترمال دیگرونه

قدیم هرکی پسر داشت افتخار میکرد چون دیگ نیازی ب کارگر چوپان و.... نبود پسرا کمک دستش میشدن ن الان ک پسره هرچی پدره داره ازش میگیره سال تا سال خونشم نمیاد همه کارشم میشه زنش

چی بگمحرف بابلت حتما از روی عصبانیت بوده وگرنه دوستش دارن

نه پدرم دوسش نداره خیلی ازارش میده اجیم از دستش قلبش مشکل پیدا کرده زانوشم مشکل داره نیاز به فیزیوتراپی داره نمیبرتش . نیاز به ورزش داره میخواد بره پارک نمیزاره کلا بره حتی با مامانم نمیزاره بره پارک ورزش کنه.

بچه ها نخندینااا🥲🖤

2810