2777
2789
عنوان

تبریک گفتن ب همسر با اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست

روز مرد یاهمون روز پدر ک ۲۵دی چرا پیشواز رفتین؟

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خوبه اینو به شوهرم بدم🙊اسی خوب متنیه یهو یه تیکه سردلش میندازی

با بگو که

تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانب روزت مبارک

یا بگو از جان خش تر چه است؟ تو همانی 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظهر برا ناهارش یه سفره پر و پیمون باز کردم غذای خوشمزه درست کردم نخورد پس منم نمی‌رم منتشو بکشم

😂❤️

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

2805
تازه نامزد هم نیست رله

کسی که برای بهم رسیدنمون تا ۱۲ شب کار میکنه ارزش اینکه بهش بگم همسر رو داره 

روز مرد یاهمون روز پدر ک ۲۵دی چرا پیشواز رفتین؟

روز جهانی همسره عزیزم 

مام کنار هم جشن کوچیک گرفتیم فیلمش تاپیک آخرمه❤️خوشبخت باشی

فداتشم

مبارکه گلم 

روز جهانی همسره عزیزم

اوکی عشقتون پایدار

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
2810