2777
2789
عنوان

دکتر زایمان خوب مشهد

90 بازدید | 16 پست

سلام خانوما لطفا ی دکتر خوب تو مشهد برای زایمان و تحت نظر بودن معرفی کنین که تشخیصش خوب باشه و موقع زایمان تعهد داشته باشه ممنون میشم تجربیات زایمان تونو هم بگین طبیعی وسزارین 

ملیحه حسن زاده خیلی تعریفشو شمیدم 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه تارا در کلینیک آفرینش

خیلیییی تعریف میکنن برای بارداری پر خطر و سرکلاژ

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

2805
خانم بتول ساعدی عالیه عالی

مراجعه داشتم بهشون سونوگرافی پنج هفته منو فرستادن دکتر نذاشت باهاش صحبت کنم گفت برو سونو بده بیا سونو دادم اومدم دیگ داخل نذاشتن برم ماما سونورو گرفت رفت اومد گفت تکلیف حاملگیت معلوم نیست قلبش تشکیل نشده برو دو هفته دیگ بیا بعد گفتم من حرف داشتم با دکتر گفت باید میگفتی گفتم خود خانوم دکتر نذاشتن ب ماما گفتم مشکلاتمو رفت اومد رو ی تیکه کاغذ سفید دارو نوشته بود بدون مهر و سربرگ و هیچی داروخونه دارومو نداد گفت این چ دکتریه ک ب زن خامله اینجوری دارو داده ن مهر زده ن هیچی 

دکتر سکینه انبیاییخودم امسال باهاشون زایمان طبیعی کردم و تو عید بود اما اومدن و تعهد داشتن بخیه ترمی ...

طبیعی بودین کدوم بیمارستان؟!؟ براتون بی دردی هم استفاده کردن؟!؟

من که خیلی از دکترم راضی بودم خواهرمم پیش ایشون زایمان کردن و راضی بودنمومن چ، صبور، کار بلد و متعهد

زیر میزی هم میگیرن ؟!؟  از بیمارستان و کادر درمان راضی بودین؟!؟

زیر میزی هم میگیرن ؟!؟ از بیمارستان و کادر درمان راضی بودین؟!؟

ببینید ایشون قبل زایمان گفته بودن که بین ۱ تا ۳ میلیون برای بخیه ترمیمی واریز کنیم من یک هفته بعد زایمانم یک تومن ریختم هیچی نگفتن و به روم نیوردن

2810