2777
2789
عنوان

خانم هایی که کار بانکی زیاد انجام دادن با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 43 پست
رمز کارت تا سه بار هم بزنی پیامی به تلفن همراه نمیره .وقتی دستگاه بعد از سه بار رمز اشتباه زدن دیگه ...

واسه من همون دفعه اول میاد

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم من اشتباه وارد کنم همون بار اول پیامک میاد بانک صادرات و پاسارگاد

من بانک سپه و ملی و ملت دارم چون رمزشون فرق داره گاهی فراموش میکنم اشتباهی میزنم .ولی برام پیامی نمیاد 

بانک های شما رو نداشتم

برو بانکی که حساب داری شماره قبلی که به اسم خودته رو بده به بانک پیامکش برای خودت بیاد یا همون سیم‌ک ...

به جز این خطه دیگه شماره ای به اسمم نیس 

اگه نباشه هم میزارن ؟

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
چرا برای هر دوتاش پیامک میره من اونروز ابمعدنی خریدم از کارت شوهرم بود ۱۲۰۰۰ تومن پیامک رفته بود برا ...

من کارت بانک ملی ام زیر ۳۰ تومن نمیاد .ولی بانک ملت و سپه برام نون بخرم ۳ تومن همون میاد😀

چه بانکی؟

یادم دقیق نمیاد چون کارت شوهرم بود 

یا صادرات بود یا ملت 

ببین قوانین بانک‌ها مثل همه احتمالا برای همه بانک‌ها اینجوریخ 

حالا تو یک کاری بکن برو با کارت یک ابمعدنی بخر بعد زنگ بزن به شوهرت بگو برات پیامک اومد ؟بگو چون کاغذ دستگاهش تموم شده بود بهم کاغذ نداد میترسم بیشتر کشیده باشه الان در مغازه هستم چک کن بهم خبر بده 

اینجوری بعدا بهونه داری بکی که سیم کارت رو به خودم بده من خرید بکنم پیامکش رو بعدش چک کنم 

اتفاقا تونستی منم همینجوری شد البته کارت خود شوهرم بود تو جاده بودیم آب معدنی خریدم کاغذ بهم نداد به شوهرم گفتم گوشیتو چک کن یکهو زیادتر نکشیده باشه 

تازه دستشویی بین راهی هم رفتیم اونم فکر کنم ده تومن شد اونم کارت کشیدیم چک کردیم پیامک اومده بود 

به جز این خطه دیگه شماره ای به اسمم نیس اگه نباشه هم میزارن ؟

اره میزارن .من دخترم کارت بانکی به نامش هست بانک ملتو سپه .هر دوی کارت ها تلفنی که داده شماره منه. یه کارت هم شوهرم داره بانک ملی هست کارته تلفن همراهی که داده شماره به اسم منه پیامکش واسه من میاد

چرا برای هر دوتاش پیامک میره من اونروز ابمعدنی خریدم از کارت شوهرم بود ۱۲۰۰۰ تومن پیامک رفته بود برا ...

بستگی به بانک داره ملی پارسیان پاسارگاد شهر نمیرن خواستم بگم بانک‌چک‌کنن اول ببین مربوط به کدوم بانکه بعد پیش خودم گفتم اکثر بانک‌ها محدودیت دارن 

من بانک سپه و ملی و ملت دارم چون رمزشون فرق داره گاهی فراموش میکنم اشتباهی میزنم .ولی برام پیامی نمی ...

کلا بانک پاسارگاد خیلی خوبه همون لحظه پیامک میاد کشاورزی و  صادراتم همینه

دوتومنم بکشم میاد