2777
2789
😐😐😐😐

والا 

حقیقت همینه 

ادبیات شما هم در شان شما نیست 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هر کی به کسی بگه خراب ذهن خودشه که خرابه .....

مثلا یه میوه خراب ببینیم ذهنمون خرابه؟ همه چی خراب داره. از ساختمون و اشیا بگیر تا ادمیزاد. تمام زندگی باید تلاش کنیم تا اخلاق، رفتار و روح و جسممون خراب نشه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
ینی اگه به کسی که با شوهرت دوسته و رابطه جنسی داره بگی خراب خودتم خرابی؟

سوال شما کلی بود

چرا عنوان درست با توضیحات درست نمیزنین؟ 

خدا رو شکر همسرم آقاترینن

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

والا حقیقت همینه ادبیات شما هم در شان شما نیست

عزیزم کسی ک با مرد متاهل و همزمان چندنفررو سرویس دهی میکنه چیه بنظرت😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

متاهلا که میرن تورابطه،مجردا که به متاهلا نخ میدن،اونا که دم از عاشقی میزنن ولی با بقیه هم در ارتباط ان،اونا که تلپ میشن وسط رابطه ها و...

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
2810