2777
2789
عنوان

تاپیک راز خوندین⁉️چرا دنیا انقدر لجن شده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5682 بازدید | 243 پست
اونو ولش تاپیک دیگه که گف با مرد متاهل دوس شدم حنگ شد

چقد سر اون حرص خوردم من 💔💔💔💔میخواستم فحشش بدم نمیشد میخواستم چیزی بگم نمیشد فقط ساکت موندم و رد شدم

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود با مردی که تا ساعت نه سر کاره بعدشم با دوست دخترش چت می‌کنه چیکار کنم  گفتم مجرده یا متاهل و گفت متاهل منم بهش گفتم چقد صبوری میدونی با دوست دخترش چت می‌کنه و پارش نمیکنی با خنده گفت من خود دوست دختره هستم بهش میگم بهتر نیست خجالت بکشی به جای این تاپیکو زدن میگه زنش دیوونه کرده بود به خاطر همین بامنه😀

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2805
چقد سر اون حرص خوردم من 💔💔💔💔میخواستم فحشش بدم نمیشد میخواستم چیزی بگم نمیشد فقط ساکت موندم و رد ...

هوم دقیقا سردرد شدم 

بخوا اگه فیک باشه سایت ب آتیش میکشم انقد حرص خوردم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
دیدیچقدر ازش طرفداری کردن

ها بابا همه چیو طبیعی کردن من خودم برا هر احتمالی دارم آماده میکنم ب شوهرم مشکوک شدم انقد تاپیک خیانت میبینم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
وای خدا😐😐جالبه تو اون تاپیکم به دوست دختره حق دادن

دوست دارم بعضی کاربرای اینجارو بریزم تو تشت اسید حلشون کنم نمی‌دونم واقعا خودشونم انقد هرزه هستن تو زندکیشون یا بچه سالن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وای خدا😐😐جالبه تو اون تاپیکم به دوست دختره حق دادن

بزرگی میگفت کسی از ظلم حمایت نمیکنه مگر ظالم باشه

کسی از فساد حمایت نمیکنه مگر فاسد باشه 

حالا حکایت اونایی که بهش حق دادن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

چقد سر اون حرص خوردم من 💔💔💔💔میخواستم فحشش بدم نمیشد میخواستم چیزی بگم نمیشد فقط ساکت موندم و رد ...

اون که گفت اصلا هیچی

اونایی که دفاع کردن😐

حالا مرد خدا رحمتش کنه

طرف به دوست دخترش بیرون بوده که مرده

دقت کنین همراه دوست دخترش بوده که تصادف کرده مرده

بعد میگن شاید توبه کرده بعد مرده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

همراه دوست دخترش بوده چه توبه ای

هوم دقیقا سردرد شدم بخوا اگه فیک باشه سایت ب آتیش میکشم انقد حرص خوردم

اگه دروغ باشه که خودش هم دنیا هم اون دنیا عذابشو می‌کشه اگه هم راست باشه که...بازم کارش اشتباه بوده خدا لعنتش کنه 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

منم خبر کن باهات بیام

حتما😁

2810