2777
2789
اینم عروسی دومیمون

دور از جون🤭

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاقد شعوری

دیروز با ی کاربر دیگ هم دعوات بود اصلا حوصله روانی ای مث تو ذو ندارم چیشد الان دیگ نمیکی فیک؟؟ اون‌‌کاربر راست میگفت حسرت شوهر داری فک میکنی همه الکی و فیکن اخه مرض دارم عکس‌مردم واسه نظر سنجی بزارم😂😂ریپ نزن ب سلامت

خب دوتا بود یکی امشب یکی سه شب دیگه😂

😂😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

عکس بانوشته صورت

بیخیال 😂

دیروز با ی کاربر دیگ هم دعوات بود اصلا حوصله روانی ای مث تو ذو ندارم چیشد الان دیگ نمیکی فیک؟؟ اون‌‌ ...

اون تویی که نهایت افتخارت شوهره

ما به این چیزای سطحی و دم دستی افتخار نمیکنیم

یه مرد چیه ک بخواد حسرت بشه

دنیات کوچیکه

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

اون تویی که نهایت افتخارت شوهرهما به این چیزای سطحی و دم دستی افتخار نمیکنیمیه مرد چیه ک بخواد حسرت ...

باشه ت راست میگی همین ک هر تاپیکی سروکلت پیدا میشه و حسرت شوهر کردن دیگران میخوری بسته😂همینکه خودت میدونی بی شوهری بسته

ترشیدی دیگ بدبخت

ریپ نزن