2777
2789

تو این تاپیک میخوام در مورد تجربیات شخصی خودم از بارداری و دکتر ها و بیمارستان ها و انشاله زایمان  🦋

با شما به اشتراک بزارم

لطفا شما هم تجربیات شخصی خودتون رو بگید و کسی تبلیغ یا سو تبلیغ الکی نکنه ممنون🙏

من تو کلینیک مام تو نوبت آی وی اف بودم که به لطف خدا و طبیعی باردار شدم 

دکترم در مام دکتر علیرضایی بودن که گفتن تا هفته ۱۲ مام میاید برای ویزیت و بعد ازون ارجاع میدن به پزشک دیگه خارج از مرکز مام

تو اون ۱۲ هفته اول داروهام رو مینوشتن و سونو میکردن که من به خواست خودم اصلا سونوی واژینال نذاشتم و دکتر هم لطف کردن به نظر من احترام گذاشتن و سونوی شکمی شدم تو هر ویزیت

یه آزمایش اولیه هم برام نوشتن که آزمایش خون و ادرار بود و یه سری دارو مثل انوکساپارین و آسپرین و اسید فولیک و ویتامین دی و پردنیزولون و...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ۱۲ هفته برام آزمایش سلفری نوشتن که تو همون مرکز مام دادم و ۷/۵۰۰ هم هزینه ش شد اما جوابش ۱۸ روز طول کشید،

برام غربالگری اول ( سونوNt)  که گفتن فقط مرکز نیکو تو گاندی باید بری که ۱۳ هفته و ۵ روز رفتم دادم که ۲/۳۰۰ شد، وهمون روز هم آزمایش خون (غربالگری اول) حتما باید انجام میدادم که باز گفتن یا آزمایشگاه مام یا آزمایشگاه دنا که من همون مام رفتم حدود ۸۰۰ هزار تومن شد

و قرار شد همه جواب ها رو ببرم پیش دکتر دیگه( سودابه متین) که گاندی مطبشون هست و بقیه بارداری زیرنظر ایشون باشم و این آخرین ویزیت من در مرکزمام  و دکتر علیرضایی بود

2805

در مورد غربالگری اول تو‌مرکز نیکو بگم که زیاد معطل نشدم و مرکز تمیزی هستش، دکتری که منو سونو کرد بسیار خشک بود و اصلا توضیحی نمیداد و فقط کارش رو انجام میداد و با منشیش حرف میزد

بعد ازش پرسیدم همه چیز خوبه، گفت مطمئن باشید اگر چیز مشکوک و بدی باشه حتما بهتون میگم( که یعنی سوال بعدی رو نپرس دیگه)

منم سکوت کردم و بعد از تموم شدن سونو رفتم آزمایش دادم و جواب سلفری رو‌هم همون روز گرفتم که جنسیت قطعی بچه رو تو سلفری میزنن و بقیه چیزها هم نرمال بود شکر خدا

بعد از آماده شدن جواب آزمایشم و با سونو غربالگری و سلفری رفتم دکتر سودابه متین که گویا مرکز مام همه باردارهاشون رو میفرستن اونجا و باهم همکار هستن 

مطب تو‌گاندی هست و جای پارک به سختی گیر میاد

وقتی رفتم مطب کلا ۷-۸ نفر بیشتر اونجا بیمار نبود، و تقریبا خلوت بود،

یه خانم باردار اصرار داشت همسرش هم بره داخل بچه رو ببینه که بهش اجازه ندادن همسرش بره داخل

از منشی پرسیدم گفتن دکتر بیمارستان آرمان( خصوصی) زایمان انجام میدن

واما تجربه من از ویزیت؛

اول رفتم تو یه اتاق که یه ماما من رو ویزیت کرد و داروهایی که میخورم رو یادداشت کرد و آزمایش و سونو رو تحویل گرفت و تو پرونده وارد کرد

بعد از ۷-۸ دقیقه دکتر متین اومد داخل و حرفای ماما رو گوش کرد و دوتا دارو کم و زیاد کرد و سریع رفت

به من اما کلی برخورد که با وجود خلوتی مطب چقدر ویزیتشون کوتاه و گذرا بود، بقیه کار ها رو ماما انجام داد و سوالام رو از ماما پرسیدم

بعد خودم گفتم میشه یه سونو بشم که اونم یه ماما دیگه  منو سونو کردو فقط قلب بچه رو دید و حتی صداش رو برای من نذاشت و گفت پاشو خوبه

دیگه تو آخرین لخظه از مامای دیگه پرسیدم درمورد زایمان چی، گفت فعلا زوده اما تاکید ما روی زایمان طبیعی هست ولی کلا زوده درموردش حرف بزنیم و تمام

یعنی جوری بهت جواب میدن که سوال بعدی رو نپرسی دیگه

درصورتیکه دغدغه هر زن بارداری در ویزیت اول همینه، خلاصه برخورد سرد دکتر و سونو نکردن و نشنیدن صدای قلب بچم و راه ندادن همسرت به داخل باعث شد که دیگه برای ویزیت بارداری پیش دکتر متین نرم و اولین و آخرین بارم شد

بعد از اون شروع کردم به تحقیق و پرس و جو از چند دکتر خوب تو تهران که ترجیحا نزدیکم باشه، زیرمیزی نگیره و دستش سبک باشه و با مسئولیت باشه

اول به مطب دکتر پریسا مقتدایی( پریتانولوژیست) که مطبشون شهرک غرب هست زنگ زدم که اول منشی گفت اگر شرایط دکتر رو قبول دارید بهتون وقت بدم که شرایطشون این بود:

خانم دکتر فقط سزارین انجام میدن، فقط در بیمارستان آتیه هستن، بجز هزینه بیمارستان ۱۵ میلیون تومن  جدا میگیرن و معطلی هم همیشه ۱-۲ ساعته دارن برای ویزیت، سونو آنومالی رو هم خودشون انجام میدن

که من کلا نوبت نگرفتم و نرفتم پیش ایشون

دکتر دیگه که راجه بهشون تحقیق کردم دکتر محبوبه غریب لکی ( پریناتولوژیست) بود

که زنگ زدم مطبشون یه وقت تقریبا خیلی نزدیک بهم دادن

مطبشون تو سعادت آباد هستو بعدازظهرها ویزیت میکنن

‌با همسرم مراجعه کردم و یه نکته که شاید دلخواه خیلیها باشه اکثر مراجعه کننده ها با همسرشون  یا مادرشون یا خواهرشون میان که دکتر مشکلی با همراه ندارن

حداقل یک ساعت و نیم تا دوساعت معطلی داره، مطب کوچیکه و تهویه مناسب نداره، منشیشون خیلی بداخلاق بود و دکتر یک ماما همراهشون دارن  و تقریبا برای هر مریض وقت زیادی میزارن و همین باعث میشه هر ویزیتشوت حداقل یک ربع طول بکشه که از نظر من خوبه

بعد از ۲ ساعت معطلی با همسرم رفتیم داخل 

برخورد دکتر خوب بود ، خوش اخلاق و خنده رو هستن،به حرفات گوش میدن و الکی بهت استرس نمیدن و برات وقت میزان، برای من سونو آنومالی( غربالگری دوم) نوشتن و اکو قلب جنین، و داروهام رو چک کردن و یه آزمایش خون هم نوشتن و گفتم یک ماه دیگه با جواب سونو و آزمایش بیا

که باز خودم گفتم لطفا منو سونو کنید و قبول کردن، اتاق سونوشون جداست و دستگاه سونوشون جدید هست، همسرم هم اومد داخل و صدای قلب بچه رو شنیدیم و یه سایز ووزن بچه رو گرفتن و گفتم خداروشکر همه چی نرماله

بعد بیرون میشینی تو اتاق ماما، ماما وزن و فشارم و گرفت

داروها رو نسخه کرد و ازش درمورد بیمارستان پرسیدم

گفتن دکتر غریب لکی بیمارستان مهراد هستن و تندیس جردن که بیشتر عمل هاشون تندیس جردن انجام میدن

خلاصه از اتاق ماما هم اومدیم بیرون، یه نکته که فراموش کردم بگم دکتر موقع تشکیل پرونده شغل همسرم رو پرسیدن

بعد من علتش رو نفهمیدم، از منشی پرسیدم دکتر دستمزد جدا برای زایمان میگیرن گفت بله گفتم چقدر گفت بستگی داره به شرایط بیمارو برای هرکی مبلغش متفاوته

که همین یکم مارو دودل کرد دوباره

دکتر بعدی که ازشون خوب شنیده بود دکتر فاطمه نیک پور بود

وقت خیلی سریع میدن مطبشون سعادت آباده و هفته ای دوبار بیشتر سعادت آباد نیستن و بقیه روزها گویا تو مطب گاندی هستن

با همسرم برای ویزیت مراجه کردیم

منشیشون یه خانم مسن و بداخلاق بود، ساختمون مطب چند تا پله تیز داره که کلا ساختمون قدیمی و بدون نظافت  و بدون نورو تهویه هست، مطب با پزشکای دیگه اشتراکی بود و قدیمی و کثیف  که من اصلا برام قابل قبول نیست

دوسه تا مریض بیشتر نبودن و به محض رسیدن رفتیم داخل اتاق دکتر

دکتر هیچ مامایی خداروشکر نداشتن، خودشون مهربون و خوش برخوردن، به تمام سوالات جواب میدن، ۵ میلیون جدا دستمزد زایمان میگیرن،

دارو و سونو و آزمایش نوشتن، دوسه تا مرکز خودشون معرفی کردن برای سونو و اکو و ....

همسرتون میتونه همراهتون بیاد

در آخر طبق روال همیشه خواستم که منو سونو کنن که قبول کردن و دیتگاه سونوشون خیلی قدیمی بود و فقط صدای قلب بچه رو گذاشتن، هزینه ویزیت و سونوشون ۵۰۰ شد که یا نقد یا کارت به کارت بایدانجام میشد.

دکتر فقط بیمارستان لاله و پیامبران زایمان انجام میدن

و درکل مجموع به من گفتن که ۳۶-۳۷ هفته سزارین میکنن منو که من و همسرم کلا با این موضوع کنار نیومدیم  و دیگه به ایشون مراجعه نکردیم

طبق سفارش یکی از آشناها دکتر صدیقه حنطوش زاده ( پریتانولوژیست)بهمون معرفی شد و پیش ایشون رفتیم

مطب دکتر تو بلوار کشاورز هست ،وقت نزدیک میدن ، در ابتدا حدود ۹ تا پله داره ورودی ساختمون و مطب طبقه دومه و بسیار بسیار شلوغ

مطب و سرویسها نسبتا تمیز هست با وجود مراجعین بسیااااار زیاد

یعنی فکر کنم برای هر ۵ دقیقه به ۵ نفر نوبت میدن، ورود آقایون کلا به مطب ممنوعه حتی بشینن رو صندلی، جای پارک خیلی سخت گیر میاد و دکتر روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت ۱۱-۱۲ تا ۷ مطب هستن

هر دفعه که میخواین برید مطب حداقل ۲-۳ ساعت معطلی روش حساب کنید که برای یه خانم باردار واقعا خسته کننده و اذیت کننده هست

دوسه تا منشی دارن و دوتا ماما، سونو و غربالگری ها رو حتما تو همونجا باید انجام بدین تو همون طبقه مطب، روبروی مطب، یه مطب اشتراکی هست که اکو قلب جنین و سونوها رو اونجا انجام میدن دکترای دیگه که با دکتر حنطوش زاده همکار هستن

تهویه مناسب اصلا نداره مطب و بسیار محیط سنگین و کسل کننده هست

واما تجربه من از ویزیت دکتر

اول منشی شما رو وزن میکنه و حق ویزیت میگیره( خداروشکر کارت خوان دارن) بعد تشکیل پرونده و میشینی ، بعد از یکساعت و نیم  دوتا اتاق دارن که دوتا مامای میانسال توش نشستن، در اتاق ماماها و دکتر کاملا بازه و تو تمام زمان ویزیت آرامشی درکار نیست،

اول یکی از ماماها رندوم ویزیتت میکنه، یکی از ماماها با حوصله هست و یکی دیگه بی حوصله و به زور حرف میزنه

دارو هات برات مینویسه و آز و سونو و اینا

بعد میگه بیرون منتظر باش

حدود نیم ساعت بعد دکتر اصلی ( صدیقه حنطوش زاده) سه نفر سه نفر صدات میکنه یکی میری داخل، یه نفر لای در ، یکی هم پشت در🫥🤣 درب مطب کاملا باز و بیرون پر از همهمه و جمعیت ، دیگه فقط میگی خداکنه زودتر خلاص شم برم😄

دکتر سریع پرونده ت رو نگاه میکنه، دوتا نظر میده و دوتا سونو و اینا، سوال زیاد جواب نمیده و میگه به سلامت و فلان موقع دیگه بیا ببینمت

سوال درمورد زایمان و‌اینا هم میگه از منشی بپرس،

راستی  آمینوسنتز خودش انجام میده اگر کسی نیاز باشه،

اما سونو خودش نمیکنه 

راستی یادم رفت بگم دکتر با تجربه ای هست، سنشون بالاس، و از بس مریض زباد میبنن و عین ربات کار میکنن چهره شو ن بی روح و خشن هستش

بیمارستان زایمان هم فقط گفتن عرفان سعادت آباد هستن، هزینه جدا هم نمیگیره

بیشتر مریض هاشون بارداری پرخطر هست و ارجاعی دکترهای دیگه و نظرشون برای دکترهای دیگه که ارجاع میدن مریض رو قطعیه( چون میگن تشخیصشون عالیه)

دفعه دوم برای انجام غربالگری دوم( سونو آنومالی ) رفتم پیش ایشون و البته دکترای سونو جداهستن و یه دکتری بود که با دقت تمام یکساعت تمام منو سونو آنومالی کرد هزینه ش۲/۲۰۰ شد

اکو قلب جنین هم همونجا نوبت گرفتم بعد از سونو آنومالی انجام دادم اونم ۱/۷۰۰ شد و حدود ۱۵ دقیقه طول کشید

برای نشون دادن سونو آنومالی و اکو قلب جنین به دکتر حنطوش زاده دوباره ۲ ساعت معطل نشستم تو مطب، و بعد دکتر دیدن و گفت خدارو شمر نرماله

هزینه ویزیت دکتر سیصدو خرده ای هست که البته یه نکته که مثلا زرای نشون دادن جواب سونو و اکو نصف مبلغ ویزیت رو گرفتن که بنظرم انصاف بود و خیلی از پزشکان برای دیدن جواب سونو و آزمایش و غیره دوباره ویزیت کامل میگیرن

ولی در کل شلوغی مطب و ویزیت یک دقیقه ای دکتر اذیت کننده هست

بیشترین وقتی که دیدم برای مریض میزارن سه چهار دقیقه است و هرکی هم میاد پذیرشش میکنن و این باعث شلوغی زیاد مطب میشه

تا اینجا درمورد هزینه بیمارستان ها هم بگم( سزارین بدون احتساب هزینه اتاق و غیره که اونم حدود۱۰ تومن میشه)

مهراد ۳۵  تومن

تندیس (جردن )۳۰ تومن

لاله ( شهرک غرب)۳۰ تومن

عرفان سعادت آباد ۳۰ تومن

آتیه (شهرک غرب)۴۰ تا ۶۰ تومن

پیامبران( آیت اله کاشانی، اباذر) ۲۸ تومن

اینا رو من از واحد ترخیص بیمارستان ها پرسیدم که به همه اینها حدود ۵ تا۱۰ تومن هم اضافه کنید

درمورد زایمان طبیعی سوال نکردم

بیمارستان ابن سینا ( صادقیه) رو تعریف خوبی نشنیدم🫥

بیمارستان دولتی یا ارزونتر هم فعلا محب کوثر، اقبال،شهدای یافت آباد رو ازشون تعریف زیاد شنیدم اما دکتری که با این بیمارستان ها کار کنه نرفتم و نمیدونم🙂

2810