دکتر دیگه که راجه بهشون تحقیق کردم دکتر محبوبه غریب لکی ( پریناتولوژیست) بود
که زنگ زدم مطبشون یه وقت تقریبا خیلی نزدیک بهم دادن
مطبشون تو سعادت آباد هستو بعدازظهرها ویزیت میکنن
با همسرم مراجعه کردم و یه نکته که شاید دلخواه خیلیها باشه اکثر مراجعه کننده ها با همسرشون یا مادرشون یا خواهرشون میان که دکتر مشکلی با همراه ندارن
حداقل یک ساعت و نیم تا دوساعت معطلی داره، مطب کوچیکه و تهویه مناسب نداره، منشیشون خیلی بداخلاق بود و دکتر یک ماما همراهشون دارن و تقریبا برای هر مریض وقت زیادی میزارن و همین باعث میشه هر ویزیتشوت حداقل یک ربع طول بکشه که از نظر من خوبه
بعد از ۲ ساعت معطلی با همسرم رفتیم داخل
برخورد دکتر خوب بود ، خوش اخلاق و خنده رو هستن،به حرفات گوش میدن و الکی بهت استرس نمیدن و برات وقت میزان، برای من سونو آنومالی( غربالگری دوم) نوشتن و اکو قلب جنین، و داروهام رو چک کردن و یه آزمایش خون هم نوشتن و گفتم یک ماه دیگه با جواب سونو و آزمایش بیا
که باز خودم گفتم لطفا منو سونو کنید و قبول کردن، اتاق سونوشون جداست و دستگاه سونوشون جدید هست، همسرم هم اومد داخل و صدای قلب بچه رو شنیدیم و یه سایز ووزن بچه رو گرفتن و گفتم خداروشکر همه چی نرماله
بعد بیرون میشینی تو اتاق ماما، ماما وزن و فشارم و گرفت
داروها رو نسخه کرد و ازش درمورد بیمارستان پرسیدم
گفتن دکتر غریب لکی بیمارستان مهراد هستن و تندیس جردن که بیشتر عمل هاشون تندیس جردن انجام میدن
خلاصه از اتاق ماما هم اومدیم بیرون، یه نکته که فراموش کردم بگم دکتر موقع تشکیل پرونده شغل همسرم رو پرسیدن
بعد من علتش رو نفهمیدم، از منشی پرسیدم دکتر دستمزد جدا برای زایمان میگیرن گفت بله گفتم چقدر گفت بستگی داره به شرایط بیمارو برای هرکی مبلغش متفاوته
که همین یکم مارو دودل کرد دوباره