2777
2789
عنوان

مدرسه و مریضیاش

66 بازدید | 11 پست

پسرم کلاس دوم از اول مهر مریض تا آخر زمستون 

نمی‌دونم دیگه چیکار کنم خونه می مونه کلی دارو و رسیدگی خوب میشه می‌ره دوباره یه هفته بعد باز مریضه خسته شدم دیگه هربار میرم کلاسشون همه سرفه و عطسه و وضعیت بد کلاسن به مادراشونم میگم فایده ای نداره 

چیکار کنم بدنش قوی تر بشه دارو اصلا پیشنهاد ندید مثل ایمیونیس ک بارها دادم و بی تاثیر بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم همش مریض بود با اینکه بچه قوی بنیه ای بعد پارسال بردم آزمایش فهمیدم ویتامین د بدنش پایین دیگه اون آوردم بالا درست شد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
2805
آره عزیزم یک ماه پیش بردمش آزمایش فقر شدید د داشت هر ماه ۵۰۰۰۰ دکتر گفت بده بهش

ماهی مال کسی ویتامین د اندازه است 

به من گفت هفته ای یه دونه بهش بده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

من پسرم لوزه داشت و خیلی  مریض میشد بعد عمل خیلی بهتره 

ولی از اول شهریور مکمل رو‌ میدم د۳ مرتب میخوره زینک دو ماه در سال بهش میدم ویتامین سی هفته ای دو تا میدم و میوه های پاییزی خصوصا کدو حلوایی و آب پرتقال هم مرتب میخوره  

شستن دست ها توی مدرسه هم مهمه گفتم حتما بشوره بعد چیزی بخوره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من پسرم لوزه داشت و خیلی مریض میشد بعد عمل خیلی بهتره ولی از اول شهریور مکمل رو‌ میدم د۳ مرتب میخور ...

پسر من لوزه نداره پارسال بردمش براش الکل هم میزارم میگم قبل خوراکی حتما الکل بزن

پسر من لوزه نداره پارسال بردمش براش الکل هم میزارم میگم قبل خوراکی حتما الکل بزن

متاسفانه سیستم ایمنی بدنش ضعیفه ، عین اکثر بچه ها 

و باید مکمل استفاده کنی و‌چیزای مقوی بخوره  

آلودگی هوا و مواد غذایی بی کیفیت و متاسفانه مادران بی مسیولیتی که هیچ اهمیتی نمیدن و بچه رو با حال مریض میفرستن مدرسه همه رو به حالش میکشه و نمیشه ازش در رفت 😔

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.