2777
2789
عنوان

خانم هایی که زیر چادر روسری می پوشید یه لحظه تشریف میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 59 پست
تازه می خوام چادری بشم دوران مدرسه همیشه با مقنعه می پوشیدم و به سختی جمعش می کردم الان می خوام یه م ...

چادر ساده قدیمی کش داشته باشه راحته، همینطور چادر عربی

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه می خوام چادری بشم دوران مدرسه همیشه با مقنعه می پوشیدم و به سختی جمعش می کردم الان می خوام یه م ...

بنظر من چادر فقط عربی اصیل راحته

این گیره هام هر کدوم واس یه مدل روسری سر کردنه

اول چادرت سبک باشه و سعی کن بلند یا کوتاه نباشه ترجیحا و چروک هم نشه

بعدم از اینا که تقریبا دانشجویی طور هستن بگیر فقط دقت کن اونا که روی سر یه حالت هد مانند دارن راحت ترن و آستیناشم بلند باشه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
2805

فقط دومی 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سلام گلم

فقط مدل دوم

البته آویزش میفته

میتونی ساده و بدون اویزش رو بگیری

در پناه امام زمان باشی عزیزم

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

گیره شماره یک که گذاشتین برای لبنانی بستن روسری و یا محجبه بستن شال و فیکس کردنش روی سر عالیه، اما برای بستن روسری به شکل ساده که گیره باید زیر گلو قرار بگیره مناسب نیست.

گیره دوم روی همه نوع روسری و شال کاربرد داره استفاده ازش راحت تره

اما شال رو خیلی خوب نگه نمی داره 

برای روسری مخصوصا روسری های قواره بلند خیلی کاربردی هست.

گیره شماره ۳ و ۴ اصلا کاربردی نیست، استفاده ازش سخته 

2810