2777
2789
عنوان

امروز تو مترو میخواستم برم سرکار یه آقا بهم دست زد دست زد به باسنم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 25 پست
خخخخ.چطوری روت شد این کارو کنی من اگه بودم از خجالت صداشو در نمیاوردم سریع خودمو از اون محیط مثل برق ...

من خودمم موندم چه جوری  اون لحظه خیلی عصبانی شدم تو حال خودمم بودم اینکارو کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخ.چطوری روت شد این کارو کنی من اگه بودم از خجالت صداشو در نمیاوردم سریع خودمو از اون محیط مثل برق ...

اونا هم دقیقا منتظر همین عکس العمل هست. اگه ۴ نفر مثل اسی پیدا می‌شد جرئت همچین غلطی نداشتن

2805

بابا ربطی به لباس نداره 

مثلاً یادمه واسه راهنمایی چادر میپوشیدم و با حجاب میرفتم مدرسه حجاب ندارم ولی واسه مدرسه یادم هست همیشه با حجاب بودم چون مدیرمون مجبورمون میکرد 

حتی ماسک میزدم موقع سرماخوردگی دیگه هیچی از بدنم معلوم نبود توی لباسم هم اینقدرگشاد و بلند بود دوتا از من جا میشد 

بعدش یه سری هول میومدن تیکه اندازی 😃 انتظار داشتن بهشون توجه بکنم منم همش بی توجهی میکردم حتی مثل بز نگاهم میکردن با نگاهشون منو میخوردن

بعدش یه بار با لباس نسبتا باز رفته بودم جایی حتی شالم افتاده بود ولی پسرای اونجا حتی یه نیم نگاهی هم بهم نکردن 

آدم هول براش لباس فرق نمیکنه فقط میخواد کار خودشو انجام بده 

خب تو اشتباه می‌کنی خجالت بکشی 

من خجالتی ام ولی این موقع آدم غلط می‌کنه خجالتی باشههه 

فقط با خجالت کشیدن بهشون چراغ سبز میدی و خوشحالشون می‌کنی پس بزن توی دهنشون