2777
2789
عنوان

نوزادم خیلی شیر میخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 54 پست

منم که اول شیرخودمو میخورد همش گشنه بود زود به زود شیرمیخورد

بعدش که شیرخشکی شد بازم خیلی شیرمیخاست مثلا تویه روز باید ۸۰۰سی سی شیرمیخورد دخترم ۱۲۰۰سی سی میخورد باورت میشه میبردم دکتر میگفت اشکال نداره هر چقدر شیرخواست بهش بده ولی بی قرار بود همیشه خیلی گریه میکرد 

بازم یه دکتر ببر چکاپ بشه بعتره از دکتر بپرسی

برای سلامتی دخترم دعاکنید ❤️

هر دو ونیم تا سه ساعت

گناه داره براش ساعت نزار شاید زودتر از این ساعت گشنش بشه من وقتی زایمان کردم دکتر اومد بالا سرم گفت به بچت ساعت نزار واسه شیر خوردن هرموقع گشنش شد بده بخوره ولی بیشتر از سه ساعت نباید طول بکشه گفت حتی ممکنه یک ساعت به یک ساعت گشنش بشه 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گناه داره براش ساعت نزار شاید زودتر از این ساعت گشنش بشه من وقتی زایمان کردم دکتر اومد بالا سرم گفت ...

من فقط ترس رفلاکس یا دل درد شدنش رو دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکالی که نداره عزیزم پسر من از همون اولش کم میخورد آخ که چقدر حرص میخوردم 😂😄 الان که یک سالو ۹ ما ...

وای منم شیر پاستوریز اصلا نمیخوره نمیدونم چیکار کنم بخوره یه اشنای گفت تو شیر پاستو ریز یه قاشق شیر خشک بریز میخوره بازم نخورد 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
2805
چراشیرخودت نمیدی

ببین یه چی بگم نیبینی زیاد میخوره شیر رک رقیق بگیر تا یبوست نشه پسرمنم زیاد میخورد تو ماهگی داشت منفجر میشد یبوست شد بعد شروع کردم رقیق گرفتم شیرشو مثلا دوپیمانه شیر رو یک ونیم کردم ...بعدم بهش خاکشیرغلیظ با گرم درست کردم هرروز سه بار دادم تا یبوستش خوب میشد تا یکسال کارم همین بود ....تو هم تا یبوس نشده شیرشو رقیق بگیر پسرمن ۳۳۰۰بود تو دوماهگی ۷ونیم شده بود اینقد میخوردا...هرجا میبردم بهداشت دکتر سرزتشم میکردم که اینجوری ادامه بدی بچه تا یکسالگی میترکه که ....اگه شیر خودتو میخورد عب نداشتا اما چون شیرخشکه باعث کلی مشکلات میشه بعد اونم دیگه اشتهاش کمتر شد نرمال شد ...اما دیگه تپل نیس فعالیتشم زیاده لاغره ...اما حداقل سالمه خداروشکر 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
وای منم شیر پاستوریز اصلا نمیخوره نمیدونم چیکار کنم بخوره یه اشنای گفت تو شیر پاستو ریز یه قاشق شیر ...

از اون پاکتی کوچولوها بده میخوره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
وای منم شیر پاستوریز اصلا نمیخوره نمیدونم چیکار کنم بخوره یه اشنای گفت تو شیر پاستو ریز یه قاشق شیر ...

وای نکن بخدا معده بچت داغون میکنی خب نخوره فدا سرش 

یکم بزرگ تر بشن میخورن یواش یواش نباید به بچه زور کنی 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
وای نکن بخدا معده بچت داغون میکنی خب نخوره فدا سرش یکم بزرگ تر بشن میخورن یواش یواش نباید به بچه زور ...

نه فقط یه بار بهش دادم‌نخورد دیگه ندادم بهش من حتی غذا هم به زور بهش نمیدم

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤