2777
2789
عنوان

چیکار کنم این کارم از ذهن بچم پاک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانزده ماهه

چند وقتی دچار جهش رشد میشه و  غذا کم‌ یا خیلیییی کم میخوره نگران نباش بچه منم همینه. ببین چی دوست داره همونو بذار جلوش . نشد با شیر سیرش کن. 

به زورم حالا دادی و گریه کرد ولش. عذاب وجدان نداشته باش.کلا با زور تا به سنی جوابه.

2805
چجوری درستش کردین

با بی توجهی و اینکه گذاشتم خودشون هروقت گرسنه شدن خوردن

و اینکه سر وعده غذا دادم و غیر اون زمان مقاومت کردم و گفتم باید سر سفره میخوردین

و اینکه به دوس  ندارم گفتناشون بی توجهی کردم 

اگر میخوردن نوش جونشون اگرم نه گرسنه میموندن

داشتم و از رو تجربه میگمبچه ها رو خودمون بد غذا بار میاریمهمه چیز رو گردن دیگران میندازیم در صورتی ک ...

بچه کلا تو شکمم بدغذا بود . من ۶۳ کیلویی شدم ۸۴ کیلو این تازه ماه نه بارداری شده بود ۳ کیلو تمام.

شیر میخورد جهش داشت . زیرش روفرشی چهار تا میکردم ریسکی بود . ممکن بود بعد از خوردن شیر همه رو بالا بیاره یا فرو بده .

سر غذا مردم و هنوزم دارم میمیرم. 

خدا نگهش داره براتونبچه شما مشکل معده داشته عزیزمولی ما صحبتمون درباره بد غذا بودنه

هر دفعه دکتر می‌بردم می‌گفت طبیعیه . تا چهار بار در روز بده بیرون مشکلی نیس . از هشت ماهگی دیگه بیرون نداد‌. ولی خب بدغذاس