2777
2789

سلام من ۹سال بچه دار نشدم پلی کیستیکم درمان نکردم فقط اقدام داشتم وچون جدی نبودم تو بچه دار شدن اقدام کردم ولی الان واقعا میخوام بچه دارشم ونمیدونم چیکار کنم دکتر زنان وزایمان رفتم گفتن ای یو ای وای وی اف گفتم من که هنوز درمانی نکردم گفت چاره ای نیست تاحالا طبیعی  نشده دیگه ام نمیشه گفتم من نمیخوام ای وی اف کنم حالا شما راه دیگه ندارید گفتن اصلاح سبک و ورزش واینا که یسالم طول میکشه ولی من خسته شدم دوست داشتم حداقل ۳یا ۴ماه دیگه با قرص ودارو باردار میشدم که هیچی نداد برام عکس رنگی نوشته هنوز پریود نشدم خودشم گفت من تخصصم نازایی نیست حالا نمیدونم چیکار کنم یسال دیگه صبر کنم واصلاح سبک کنم یا برم پیش یه دکتر دیگه وبا قرص ودارو باردار بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که بی تفاوت نبودین❤

برو یه دکتر خوب نگو ۹ سال بچه دار نشدم بگو اقدام میخوام بکنم آزمایشات لازم رو بنویسه سونو شکم لگن روز ۱۳ سیکل آزمایش ذخیره هم بده و از همه مهمتر آزمایش اسپرم شوهرتون اونم بگو بنویسه