2777
2789

کلاس اوله  روزای اول دوستای زیادی داشت اما بعدش همه ولش کردن پیش دبستانی  و مهد هم همینجور شد قبلا خیلی پرحرف بود  الان از مدرسه میاد حال نداره ازش میپرسم چیکارا کردی میگه هیچی انگار تنها رو یه نیمکت میشینه شوقی برای مدرسه نداره از درس خوندن هم بدش میاد خیلی ناراحتم براش همه ی فکرم همینه همیشه توی مدرسه میدیدم بعضیا شخصیتشون طرد شونده بود انگار دختر منم همونه همه ی وسایلش شیک و از بقیه ی بچه ها بهتره لباساش و بقیه ی وسایلش همیشع تمیزه اما نمیدونم چرا کسی باهاش دوست نمیشه

%d9%85%db%8c%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%85-%d8%b9%da%a9%d8%b3

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

لازم نیس با همه دوس شه 

3 تا 5 دوس داشته باشه هم کافیه

بین از کیا خوشش میات 

کیک بپز بده ببره برا اونا

نقاشی بکشه بده بهشون 

براشون سرمدادی بخر 

بچه ها دلشون با کادو خوش میشه

خودت برو مدرسه بچه ها رو ببین بگو مثلا فرشته خیلی از ‌شماخوشش میات 

یه روز بیا خونه مون ووو

باید معاشرت یادش بدی 

مادرا دوست شو گاهی دعوتشون کن یا مثلا هماهنگ بشید برید پارک 

مشاور کودک خوبه 

بازی جدید یادش بده که تو مدرسه به دوستاش یاد بده باهم بازی کنن

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

عزیزم دوستی تو مدرسه برا سن اینا معنایی نداره یه دقیقه دوست هستن یه دقیقه قهر اصلا خودت رو درگیر این چیزا نکن سعی باهاش حرف بزنی بهش بگی برات مهم نباشه 

بخدا بخاطر همین چیزا مادر همکلاسی دخترم اومده دم خونه ما گله و شکایت از بچه من در حالی که هر دو بچه مقصرن چه بسا که بخاطر دلایلی بچه اون مقصرتر بود منم موتورش رو گذاشتم زمین گفتم سری بعد اومدی در خونه ما زنگ میزنم 110 ما تو محلمون آبرو داریم تو مدرسه بچه ها مشکل دارن این اومده در خونه ما 

وای خدا دردسرهای دختر بچه ها 

خداروشکر دخترم بزرگ شد و از اون روزها رد شدم 

پسرم کلاس دومه روابط عمومی بالاااا هر جور شده برا خودش دوست جور میکنه از کلاس ششم، معاون مدرسه،کلاس اولی،پسر کافه دار کنار مدرسه😄😄

اونروز رفتم مدرسه شون دیدم همه باهاش سلام علیک می‌کنند یه جا داشت میدویید دور ساختمون مدرسه ۵۰ نفر دنبالش میدوییدن😁😁😁😁 

چقدر دختر داری سخته!!!!

درونگرا شده منم همینم بود تا ۸ سالگی فوق العاده برونگرا اجتماعی و حق طلب بودم اما از کلاس دوم به اونور کاملا ورق برگشت 

همه چیز رو هم به خاطر معلم کلاس دومم مقصر میدونم به خاطر توهین هایی که به من کرد به خاطر نژاد پرستیش به خاطر همه‌چیز  در این حد نژاد پرست بود که منی که شاگرد اول کلاس بودم رو طرد میکرد اما اون رفوزه ای که همشهریش بود رو حلوا حلوا میکرد 

حتی اجازه دستشویی رفتن سر کلاس رو نمی‌داد هیچ وقت یادم نمیره که به خاطرش مشکل کلیه ام تشدید شد به خاطرش تو کلاس جلو اون همه دانش آموز شلوارمو خیس کردم و آبروم وعزتمو برد

ای کاش آدمای نژاد پرست تو ارگان های دولتی یا درمانی هیچ وقت وارد نشن اگه نمیتونن اما همه یکسان برخورد کنن

درونگرا شده منم همینم بود تا ۸ سالگی فوق العاده برونگرا اجتماعی و حق طلب بودم اما از کلاس دوم به اون ...

وای عصبی شدم 

چه آدمایی پیدا میشن

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
خب عزیزم بخاطر رفتاره طبیعتا یعنی تا الان هیچی در مورد روحیه و برخورد دخترات تو اجتماع دستت نیومده؟

معمولا هم اینطور بچه ها که همه چی براشون میخری جذابیت و محبوبیتی ندارن تو مدرسه و همه فکر و ذکرشون هم میشه ظاهرشون اشتباهی که خودم تو کلاس اول ودوم برای دخترم کردم یه روز معلم کلاس دومشون صدام کرد گفت اگه میخوای دخترت دل به درس بده و از این بی حوصلگی دربیاد تمام وسایل فانتزی که براش گرفتی رو جمع کن بنداز بره یه مداد ویه دفتر ساده بهش بده خداشاهده وقتی این کارو کردم هم دوست پیدا کرد هم دل به درس داد هم از گلایه کردن و ایراد گرفتن به این و اون دست برداشت

دیگه اون اشتباهات رو برای پسرم تکرار نکردم هم درس خونه هم محبوبیت داره اصلا هم سوسول نیست.خیلی وقتا اشتباه از طرف خودمونه