2777
2789
عنوان

به خواستگار جواب مثبت دادم الان پشیمونم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 24 پست

اشتباه منو نکن منم فامیل دور بودن روزی که اومدن به مامانم گفتم نمیخوام کفت خودت بهشون بگو اما وقتی رفتم تو اتاق تو رودربایستی قبول کردم و دو سال بخاطر حرف مردم چیزی نکفتم ولی بلاخره زاقت نیاوردم بهم زدم هر کار می کردم نمی تونستم دوستش داشته باشم و دو سال از بهترین روزهای عمرم و یه کیس مناسبو از دست دادم

خب ازش ایرادای محکم تری در بیار چیزایی که برای خانوادت مهم باشه می‌دونی روش حساس تر هستن

ببین مامانم قبل اینکه کلا این موضوع ازدواج وسط باشه  کلا از اون پسر تعریف میکرد ....... من هر بهانه بکشم وسط یه چی میگه منم گفت دید خوبی نسبت به این قضیه ندارم منکه اگه اینجوری بشه من تمام احساساتم و باید خفه کنم قبلا اینکارو زیاد کردم کلا همیشه منطقی تصمیم میگیرم باعث میشه عصبی بشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه منو نکن منم فامیل دور بودن روزی که اومدن به مامانم گفتم نمیخوام کفت خودت بهشون بگو اما وقتی ر ...

واااای منم همینو میگم میخوام نه وقت خودمو و طرفو تلف کنم منم یه خواستگار بهتر از اینم داشتم مامانم گفت نه نمیخواد این بهتره تازه به منم نگفته بود خودش بریده و دوخته 

واااای منم همینو میگم میخوام نه وقت خودمو و طرفو تلف کنم منم یه خواستگار بهتر از اینم داشتم مامانم گ ...

زندگی تو مهم تر از ناراحتی دیگرانه بخدا من تو دو سال عذاب کشیدم پسره دوستم داشت اما من نه، وقتی در میزد بدنم می لرزید باورت میشه نذر می کردم نیاد خونمون اما اون خیلی وابسته شده بود 

ببین مامانم قبل اینکه کلا این موضوع ازدواج وسط باشه کلا از اون پسر تعریف میکرد ....... من هر بهانه ...

این دفه هم احساسی تصمیم نگیر واقعا اگر از نظر منطقی پسر بدیه وایسا و حقتو بگیر

من قبلاً نمیذاشتم خواستگار بیاد و یه پسری اومد که دقیقا مثل کیس شما خانوادم گفتن فقط همین 2 هفته باهاش نامزد کردم بدون صیغه گفتم فقط آشنایی به آقا پسرم گفتم 1 سال نامزدی آشنایی هست خودتو ثابت نکنی نپسندم تموم میکنم و 1 بار باهاش رفتم بیرون و اومدم گفتم خسیسه و هیزه و کلی ایراد گرفتم و سر این قضیه 10 کیلو لاغر کردم منی که وزنم تو زندگی همیشه ثابته و محرم بود کلی از امام حسین کمک خواستم چون بابام راضی نمیشد مطمئن بود و انقد پافشاری کردم و معجزه شد واقعا و خودمو نجات دادم مطمئن بودم وارد اون زندگی بشم هم خودمو بدبخت کردم هم طرفو 

پس تا دیر نشده خودتو و طرفو نجات بده

بگو الان جدی نگیرید حرفمو موقع عقد جوابمو پرسیدن بله نمیگن ابروتون بره

مگه چند بار میخوای زندگی کنی که به سختی با آدم اشتباه بگذره

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
این دفه هم احساسی تصمیم نگیر واقعا اگر از نظر منطقی پسر بدیه وایسا و حقتو بگیرمن قبلاً نمیذاشتم خواس ...

پسره بدی نیست ولی من و اون بهم نمیخوریم مطمئنم اگر مامانم مصمم بشه که نه نمیشه و فلان بهش جواب رد بدیم من قطعا جلوش وایمیسم چون با خودم عهد بستم که نه گفتن و یاد بگیرم واینکه اشتباه از من بود چون تو تو تمام تصمیمات زندگیم پدر و مادرم و قرار دادم حتی جایی که نباید اینجوری باشه حتی گاهی اوقات قلب خودمو کلی له کردم 

این دفه هم احساسی تصمیم نگیر واقعا اگر از نظر منطقی پسر بدیه وایسا و حقتو بگیرمن قبلاً نمیذاشتم خواس ...

مامانم با این اعتقاد که تو این دور زمونه پسر مثل این نیست اصلا میگما یه چیش شده از موقعی که بهش گفتم برا من قیافه گرفته

مامانم با این اعتقاد که تو این دور زمونه پسر مثل این نیست اصلا میگما یه چیش شده از موقعی که بهش گفتم ...

تو دختر قوی هستی خلاصه بخاطر رودربایستی با کسی ایندتو خراب نکن شاید معیارت و ایرادهایی که میگیری به نظر بقیه مهم نباشه اما اگر از نظر خودت مهمه حتما رو حرفت پافشاری کن

امیدوارم بهترین اتفاق بیفته و بهترین تصمیمو بگیری ❤️ 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷