2777
2789
عنوان

فک نمی‌کردم هیچوقت شوهرم همچین چیزی راجب بچمون فک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 38 پست

بچه تا بزرگ بشه هر روز یه چهره داره مخصوصا زیر یه سال.عجیبه که خودتم انگار موافق حرف شوهرتی میگی چند روزه حس میکنم..هر بچه ای برا پدر مادرش زیبا ترین باید باشه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا کاش میشد ی عکس از چهارماهگی و الانشو بزاری

ببخشید گلم نمیشه وای مخصوصا سرشون مث گلابی بود🥲😂الان گرد شده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
2805
بچم خیلی ناز از اول همه دکترا میگفتن وای چقدر نازه ی هفتس عوض شده چهار ماهه البته زشت نشده ناز

بچه تا بزرگ شه کلی شکل عوض میکنه، بجه خواهرم واقعا وقتی به دنیا اومد از زیبایی محروم بود رسما اما الان بیا ببینش پوستش باز شده چشماش درشت شدن انقدر نازه ک نگو من بغلش نمیکردم چون خدایا منو ببخش میترسیدم ازش اخه داداش بزرگش بقدریییی خوشکل بود بدنیا ک اومد همه میکقتن ما به حساب این رفتیم ولی خورد تو ذوقمون اما جیزی نکفتیم الان انقدر خوشکل شده ک دلت میخواد نگاش کنی، نکران نباش چهره عوض میکنن تازه این مشکی یود الان بور شده. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀

دختر من چهره معمولی داره، شبیه بچگیای خودمه تقریبا، من الانم چهره م خیلی معمولیه. گاهی با خودم میگم کاش قشنگ تر بود ولی نه بخاطر اینکه خودم بیشتر دوسش داشته باشم! بخاطر خودش که وقتی بزرگ شد مثل الان من نگه چهره م معمولیه ! از طرفی اینقدر بهش عشق میدم و میگم تو قشنگی و از جزئیات صورتش تعریف میکنم که وقتی بزرگتر شد باور داشته باشه زیباست.

وانوزاد تو این سنا شبیه سیب زمینیه :/اصلا معلوم نیست چ شکلیهاین چطور پدریه ک راجب بچش اینجوری حرف می ...

دقیقا اصلا آدم اینطوری نبود دیشب تا صبح گریه کردم چرا باید راجب بچم اینطور فک کنه اونم بچم اینهمه خوشگلو ناز

اصلاً این ملاک زیبایی و زشتی رو درک نمی کنم.

چرا اصلاً باید راجع به ظاهر نظر داد حتی اگه بچه ی خودت باشه،،یه انسانه هر جوری هست و نیست چرا نظر بدی راجع به ظاهرش همین چیزا هی بوده که بعضیا هی از خودشون ایراد می گیرن.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

بچه چهار ماهه؟اولا اون فرشته ای از طرف خداستگناه ک نکرده هیچپاااااک و معصومهمنم ی بچه چهارماهه دارم� ...

وای نگو زندگیمه همه کسمه خیلی دوسش دارم راستی عزیزم بچت دقیق چهارماهسع؟ از حرکاتش میگی؟ 

بچه تا بزرگ بشه هر روز یه چهره داره مخصوصا زیر یه سال.عجیبه که خودتم انگار موافق حرف شوهرتی میگی چند ...

وای ن اون نبود منظورم عاشقشم شوهرم گو..ه خورده بخاطر این حرفا شده طلاقم میگیرم ازش بنظرت چجوری بهش بگم چرا این حرفو زدی 

وای ن اون نبود منظورم عاشقشم شوهرم گو..ه خورده بخاطر این حرفا شده طلاقم میگیرم ازش بنظرت چجوری بهش ب ...

هیچی نگو.اگر تکرار کرد بگو به پدر مادرش رفته خجالت بکش به جای اینکه شکر کنی سلامته و زیبا اینجوری فکر میکنی.جلو همسرتم حسابی نازش کن قربون صدقه زیباییش برو

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

من خواهرزاده اولیم شبیه مامانشه دومی یه مقدار شبیه پدرشه رنگ پوستش گندمیه.یه بار یکی دوستای خواهرمو دیدم گفت این‌چرا مثل دادشش نیست سیاهه بعد خود خانمه یه چیز گنده و سیاه.گفتم اولا سیاه نیست و گندمیه خیلی هم‌قشنگه.گفت وای چه خالش طرفشو میگیره.گفتم واقعیته.َبه خواهرمم گفت چرا وقتی زر مفت میزنه لبخند میزنی.

2810