2777
2789
عنوان

بیاید ناراحتم🥹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 44 پست

میلیتاید یکم گرونه هر روز میتونی ۱ تا ۱ونیم هزینه کنی برای این آمپول؟ 

ولی خب به همه هم نمیسازه

برو باشگاه یه مربی خصوصی بگیر بهت میگه چکار کنی دوره های انلاین با پشتیبانی هم هست اگه ارادشو داری تو خونه ورزش کنی اینا هم خیلی خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا این هایی که چاق نمیشن رو درک نتونستم بکنمغذا نمیخورید یا یکم دل تون میکشه یا سوخت و ساز بدن ...

منم وزن نمیگیرم

بیشترش دفع میشه

در کل بدغذام، ولی یه مدت کوتاهی اشتهام خوب شده، ولی وزن نمیگرفتم

الان زیاد میخورم، معدم برگشت میزنه

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

نمیدونمشایدولی ناامید نباش مهم اینه روند لاغری رو داری حالا یکم دیرتر به وزن ایده آلت برسی چه فرقی م ...

میترسم نتونم کلا تو خودت فرض کن یک‌ماهه حتی مهمونی دعوت شدم هیچی لب نزدم چون تازه عروسم دعوت میکنم همه ولی من هیچی نخوردم بعد دریغ از یک کیلو

من واقعا این هایی که چاق نمیشن رو درک نتونستم بکنمغذا نمیخورید یا یکم دل تون میکشه یا سوخت و ساز بدن ...

من دلم نمیکشه و اکثرا کم میخورم

ولی وقتایی که زیاد میخورم هم واقعا تاثیر زیادی نداره

انگار اصلا کششی به غذا ندارم فقط چون ادمیم و طبق طبیعتمون باید غذا بخوریم میخورم 😐

یه مدت البته فست فود پیتزا ساندویچ میخوردم همش که بازم هیچی ب هیچی

البته خودم حس میکنم به بنیه هم ربط داره مخصوصا برای من به شخصه چون از بچگی ضعیف بودم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

دکتر تغذیه ام واسه کاهش وزن یه رژیم داد به نظرم اوکیه و من در مدت چند ماه 4 کیلو وزن کم کردم و از 65 رسیدم به 61 و هدفم 57 هست

اگر میخوای به شما بگم رژیممو 

خیلی آسونه ادا اصول هم نداره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
از کجا فهمیدین مقاومت رو همون کیست تخمدان خودش کلی دردسر میسازه

مربی باشگاه بهم گفت گفت کسایی ک کیست تخمدان دارن بدناشون مقاومت ب انسولین دارع ی سره دلشون چیزای شیرین میخواد من مثلا الان چهار ماه پیش پ.ر.ی شدم دکتر زنان رفتم میگه فقط آدم باید لاغر کنه قرص نمیده

یعنی بالا می یارید؟واسه مادرتون صلوات فرستادم

اکثرا میاد تو تو گلوم با اسید معده، حالت تهوع بدددد

ولی فست و فود و سس و غذاهای چرب رو گاهی اوقات بالا میارم

رفلاکسه، معدم سرده

ممنونم😍😍

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

2810