2777
2789
عنوان

بیاید ناراحتم🥹😭

314 بازدید | 44 پست

بچه ها بیست و یک روزه رژیمم دیروز رفتم برای وزن کشی پیش دکتر همش یک کیلو کم کرده بودم دکتر گفت کمه باید چهار کیلو کم میکردی گفت متابولیسم بدنت پایینه ی آمپولی گفت برم بزنم هر روز میلتاید ی همچین چیزیه اسمش ولی من آمپول نمی‌زنم ب هیچ وجه تو هفته ام یک روز کلا آزادم ولی من حتی روز ازادمم نخوردم غذاهامو با روغن زیتون درست میکنم کاملا رعایت کردم اصلا از دیروزها ک اومدم آنقدر ناراحتم و گریه کردم شما میدونید برای اینکه متابولیسم بدن بره بالا چکار میشع کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید تحرکتو ببری بالا اگه شرایط ورزش باشگاه نداری تو خونه راه برو روزی ۴۵ دقیقه یا برقص چای سبزم کمک میکنه به چربی سوزی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه

خب خوبه چون گاهی مشکلات تیرویید متابولیسم رو می یاره پایین 

از دمنوش هایی که متابولیسم رو میبرن بالا استفاده کن

کلا یه سری ادویه ها هم متابولیسم رو بالا میبرن مثل زیره و...

داداش منم همینه

شکمش بزرگ و بزرگتر میشه😩

شر شر عرق می‌ریزه، انگار نه انگار

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

الان پیج یه فود گرام میبینم مرتب مینویسه مقاومت به انسولین کارشناس تغذیه خودم که زیر نظر ش بودم هیچی ...

خودم کیست تخمدان دارم بدنمم مقاومت ب انسولین دارع😭

2810