اره 37هفته باید تکوناش زیاد بشه. من حتی پسرم سکسه میکرد قشنگگگ حسش میکردم. تکوناش و لگداش.. دراز بکش و اروم با انگشت بزن به شکمت یا دستتو بکش دور شکمت حتما خواب هست. باهاش حرف بزن
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین این خیلی شایعه من هم اینجا خیلی تاپیکشو دیدم هم خیلی از اطرافیانم شنیدم . خیلی عادیه بیشتر دقت ...
منم همین فکر رو میکردم عزیزم دیر رفتم دکتر بعدش سونوگرافی دادم فهمیدم حجم کیسهآب کم شده سریع بستری شدم و سزارین شدم. بااینهمه شیرینی خوردن باید تکونهای محکم داشته باشه. یه نوار nst بده که ضرری نداره حداقل خیالش راحت بشه
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
آفرین ولی نگران نباش چون ممکنه خواب باشه اما کاملا پنجاه پنجاه ست تو همین سایت و حتی خودم تو همین هفته بچم کلا تکون نخورد و نوار قلب گفت سالمه ولی کلی آدمم دیدم که وقتی تو این هفته رفتن گفتن آفرین که اومدی و اگه نمیوندی بچه دور از جون همه نی نیا خفه میشد و سریع زایمان کردن پس ببین عزیزم خیلی ریسکه و بچه آنقدر ارزشمنده که جای ریسک نداره