2777
2789
عنوان

به نظرتون یه مادر چقدر میتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 90 پست

[QUOTE=361082696]حاجی؟!چه ادبیات کوچه بازاریه زشتی چون شما رفتی تاپیک قبلیشو زیر و رو کردی و ایشون بهتون گفت علاف! ...[/QUOTEواقعا با تو یکی حرف ندارم خب من نمتونم نظر بدم واسه کسی که میگه مامانم لجن قطعا نگاه میکنم ببینم تاپیکای قبلش چی بود هه😏

[QUOTE=361082696]حاجی؟!چه ادبیات کوچه بازاریه زشتی چون شما رفتی تاپیک قبلیشو زیر و رو کردی و ایشون ب ...

ایشون تو این تاپیک راجع به مادرش صحبت کرده نه تاپیک های قبلش!حرفش هم راجع به مادرشه نه راجع به خواهرهمسرش

اگر تو تاپیک قبلی تناقضی دیدی میومدی میگفتی

نه اینکه بحثشو با خواهر همسرش بکوبی سرش در حالی که اصلا به این تاپیک ربطی نداره!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشون تو این تاپیک راجع به مادرش صحبت کرده نه تاپیک های قبلش!حرفش هم راجع به مادرشه نه راجع به خواهر ...

چرا ربط داره طرف داره به همه میگه لجن ادمی که عنوان تاپیک ها ش اینجوری باشه خب بنظرم منطقی هست توهین بشنوه از بقیه حالا با هر نسبتی 😐

چرا ربط داره طرف داره به همه میگه لجن ادمی که عنوان تاپیک ها ش اینجوری باشه خب بنظرم منطقی هست توهین ...

مگه شما تو زندگی طرف هستی؟

خب خواهر همسرش بهش بدی کرده

مادرشم بهش بدی کرده!

ایشون هم لفظش همینه!

که راجع به مادرش کاملا حق باایشونه

حرفتون دور از انسانیته دوست عزیز!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
مگه شما تو زندگی طرف هستی؟خب خواهر همسرش بهش بدی کردهمادرشم بهش بدی کرده!ایشون هم لفظش همینه!که راجع ...

باشه دوباره هم تاپیک زد فقط پر بازدیدی حالا شما حرف بعدیتم درسته

عجب فیک و پربازدیدی گزارش بای

کم آوردی که جوابی نداشتی بدی

تو که خودت رو اسوه ادب میدونی و از کلمه لجن فشاری شدی کامنت های خودت ادبی توش نبود

رفتی ۱۰ صفحه تاپیکاشو چک کردی نقطه ضعف پیدا کنی

همین کارهارو میکنی شوهرت میره با یکی دیگه میخوابه

دیگه ریپلایتو باز نمیکنم اگه فحشی چیزی قراره بدی همش کلهم اجمعین به خودت برگرده بای

کم آوردی که جوابی نداشتی بدیتو که خودت رو اسوه ادب میدونی و از کلمه لجن فشاری شدی کامنت های خودت ادب ...

اره دیگه شما همونایی که که هر هرزگی میخایین میکنین بعد میگی طرف بد بوده خودتم مثل همونایی مثل حییون که واسه رسیدن به خواسته ش دست به هر کاری میزنه ببین نخوابیدم با کسی که فشاری بشم😏خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه 

2810