2777
2789

من موندم چجوری دخترای مجرد پا میشن میرن تو رابطه ای کثیف و راحت رابطه ی ... برقرار می‌کنن؟ یکی نیست آگاهشون کنه ایدز هست اچ پی وی هست سوزاک و هپاتیت هس؟ 

بیماری های روحی و تبعات بعدش؟ 

عجیبه واسم بعضی از دخترای کم سن و سال ک الان باید ب فکر درس و مشق باشن هر روز با یکی...!!!! 

بعضی زن ها متأهل هم همین‌طور با این که بهترین شوهر رو دارن بازم سیر نمیشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دنیا همونقدر که نیاز به دختر نجیب داره، به هرزه ها هم داره

هیچوقت نمیتونی ریشه ی، فقر، فحشا، قاچاق مواد و بخشکانی. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

حالا مگه هر کی دوست پسر داره

دوست پسرش ایدز داره؟

سبک زندگی شما با اونا متفاوته

قرار نیست از سبک زندگی اونا خوشت بیاد یا مثل اونا باشی

ولی بهت ربطی هم نداره

تو زندگی خودتو بکن

چیکار بقیه داری؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حالا مگه هر کی دوست پسر دارهدوست پسرش ایدز داره؟سبک زندگی شما با اونا متفاوتهقرار نیست از سبک زندگی ...

آره خب به اسی چه زن متاهل میره هرزه بازی

به اسی چه که الان آدم نمیتونه ازدواج کنه چون اعتماد نمیشه گرد

به اسی چه که آدم ها کثیف شدن

حالا مگه هر کی دوست پسر دارهدوست پسرش ایدز داره؟سبک زندگی شما با اونا متفاوتهقرار نیست از سبک زندگی ...

خیلی صحبت هاتون جالبه تو همه جا تو زندگی مردم مخصوصصصا بچه دار شدنشون به شماها مربوط میشه میگید تو زندگی ماها تاثیر میزاره ولی این چیزا که واقعا هم به ما مربوط میشه میگید به شما ربطی نداره

عزیزم نگفت همه که

داره با دلسوزی میگه مواظب باشید با هر کسی نرید تو رابطه

چقدر تو همین سایت دیدیم و ناراحت شدیم براشون

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

برداشت نکنین لطفا منظورم باکسی نیست

ولی الان توجامعه این تفکر باب شده ک وقتی یه دختر خیلی راحت  با مزه و مشروب میاد خونه خالی و باهات یه شب میگذرونه مگه مرض داریم کلی مهریه بنامش کنیم

برهمین کسی سمت ازدواج نمیره  دخترها ارزون شدن