2777
2789
عنوان

💗💗💗 داستان مشهد رفتن من 💗💗💗

474 بازدید | 81 پست

داستان مشهد رفتن من:

چند روز پیش بود (فکر کنم روز چهارشنبه) آمدم نماز خوندن رو شروع کردم خیلی وقت بود نماز نخونده بودم (این قسمتش برام قشنگ بود نوشتم)

🟠 اصلا قرار نبود من مشهد بیام.

دیروز یک نفر براش مشکلی پیش آمد حدود ۲ ساعت و خورده ای قبل از نوبت بلیط قطار زنگ زدن و ...

با بلیط یک نفر دیگه آمدم!

که من توی این مدت کم (حدود ۲ ساعت) آماده شدم.

دیروز سفرم با قطار شروع شد و امروز تقریبا ۱ و خورده ای ساعت پیش رسیدم مشهد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

به شهر ما خوش اومدی 🤭❤️

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

زیارتت قبول دعا کن زندگیم سرو سامون بگیره

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
2810