دخترم ۱۱ ماهشه نه شیر میخوره نه غذا، خیلی بازیگوشه و همش شیطنت میکنه اصلا خوب غذا نمیخوره به زور دو سه قاشق بهش میدم دهنشو می بنده و فرار میکنه. فقط میوه دوست داره. خیلی ناراحتم چیکار کنم؟ از اول کم غذا بود اما الان کلا هیچی نمیخوره. شما تجربه ای داشتین؟؟ اشتها آور دادین؟ سانستول بخرم تاثیر داره؟ واقعا خسته شدم از دستش همش نگرانم داره وزن کم میکنه
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید روش مخصوص خودشو پیدا کنی. مثلا من یه خوراکی مثل کشک سفت ترش یا بیسکوییت چیزی میدم دستش. اینم مشغول میشه ب خوردن اون. وسطاش قاشق غذا میکنم تو دهنش. غذاهای مختلف درست کن ببین چی بیشتر دوست داره. بذار خودشم با غذا بازی کنه. مثلا سیب زمینی سرخ کرده براش درست کن بذار جلوش باهاش بازی کنه و بخوره. خودتم بشین کنارش وسطاش یه غذای دیگ بذار دهنش. برای وزن گیری هم سرلاک خیلی خوبه. من روزی یه وعده ب پسرم میدادم. یه مدت هیچی نمیخورد ولی سرلاک رو میخورد. مثلا سیب رنده میکردم روش دوتا قاشق سرلاک میریختم میخورد. اینارو امتحان کن عزیزم. درست میشه ان شاالله
بزار جلوش خودش میخوره اول غذا بده بعد میوه..اگه نخورد میوه نده تا مجبور بشه غذا بخوره دنبال هم ندو ب ...
هعی خواهر فقط صبر میخوام از خدا
از روز اول همین طوره، سینمم نگرفت مجبور شدم شیرخشک بدم بعد همونم دو سه ماه خورد دیگه نخورد کمکی شروع کردم یه دوره سرلاک و فرنی خورد بعدش نه و الانم غذا رو گذاشته کنار