یسنادخترمامانی مدیر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6863 عنوان عفونت شدید ریه عفونت خون دخترم | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 31 پست الان ۸ روزبیمارستانیم دکترگفت هفته دیگم هستیم بیمارستان. ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد 1403/08/29 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6863 حالا جالب اینه الان واکسنش اومده و به نوزادا میزنن خداکنه خوب شن ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 5057 همون عفونت ریه میشه؟خدای نکرده کشنده نیس؟ اره همون ذات الریه هست که علمی بهش میگن پنومونی منم کلی از این فکرا میکردم و گریه میکردم تنهایی ولی خداروشکر خوب شد مرخص شد حالا برا بچه ی تو یکم بیشتره ولی تحت نظر باشی خیالت راحته فکر بد هم نکن که انرژی داشته باشی بگذرونی این روزارو احتمالا بچه ی تو هم ضعیفه،پسر منم کلا ۲۱ کیلوعه بدنش ضعیفه ولی میگذره انشالله کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
۲۰۸۹ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 912 سلام عزیزم ،انشالله هر چه زودتر بهتر میشه،پسر منم آسم داره وهی باید مواظب ریه اش باشیم چون ریه واقعا خطرناکه،عجله نکن واس مرخص شدن ماهم پارسال یک هفته بستری بودیم ،خونه بیاری نمتونی مثل اونجا بهش برسی بزار دوره درمانش تکمیل بشه،کدوم شهری؟ مبیناهستم،هرچقدر نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6863 اره همون ذات الریه هست که علمی بهش میگن پنومونی منم کلی از این فکرا میکردم و گریه میکردم تنهایی ولی ... لاغرهست قدش بلنده لاغرترم دیده میشه اره فقط خوب بشه بقیه هیچی.مال بچع من شدید هم تختی هاش مرخص شدن دو روزه مال من هست حالا هفته دیگم دکتر گفت باشه ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 5057 راستی خودتم حتما ماسک بزن و مایعات زیاد بخور که درگیر نشی چون دکتر به من گفت باید ماسک بزنی ولی خب من نزدم و شانس آوردم مریض نشدم به بچه هم مایعات خیلی بده که عفونت از بدنش خارج بشه کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6863 سلام عزیزم ،انشالله هر چه زودتر بهتر میشه،پسر منم آسم داره وهی باید مواظب ریه اش باشیم چون ریه واقعا ... مازندرانم ان شالله ممنونم اره خطرناک هست امیدوارم واقعا خوب شه اصلا نگران درس مدرسه نیستم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6863 راستی خودتم حتما ماسک بزن و مایعات زیاد بخور که درگیر نشی چون دکتر به من گفت باید ماسک بزنی ولی خب م ... خیلی حرف گوش نمیده به زور بهش چند تاتکه کباب مرغ دیشب دادم کم میخوره ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6863 علایمش چی بود؟ فقط تب داشت نه ابریزش نه هیچی ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
۲۰۸۹ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 912 مازندرانم ان شالله ممنونم اره خطرناک هست امیدوارم واقعا خوب شه اصلا نگران درس مدرسه نیستم اره خب حق داری ،اول سلامتی بچه بعد درس و مشق اول پاییز واکسن آنفونلازا هم خوبه که بزنین مبیناهستم،هرچقدر نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 5057 لاغرهست قدش بلنده لاغرترم دیده میشه اره فقط خوب بشه بقیه هیچی.مال بچع من شدید هم تختی هاش مرخص شد ... اخ دقیقا پسر منم قدش بلنده استخوناش زده بیرون همون بیمارستان بمون عجله نکن بیای خونه نمیتونی دوره درمان رو کامل کنی کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6863 اره خب حق داری ،اول سلامتی بچه بعد درس و مشق اول پاییز واکسن آنفونلازا هم خوبه که بزنین اره ان شالله همه بچه ها سلامت باشن مال منم خوب شه ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6863 اخ دقیقا پسر منم قدش بلنده استخوناش زده بیرون همون بیمارستان بمون عجله نکن بیای خونه نمیتونی دوره در ... اره دیگ چاره چیه دکترشم گفت منو تومنگنه قرار نده که بری بمون تاخوب شه گفت مثل کرونا درگیرمیکنه اگر خوب نشه ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 5057 خیلی حرف گوش نمیده به زور بهش چند تاتکه کباب مرغ دیشب دادم کم میخوره حتما باهاش حرف بزن بفهمه که باید بخوره من به پسرم میگفتم باید انقد آبمیوه و آب هویج بخوری تا ادرارت سفید باشه و اصلا زرد نشه اونم خیلی دقت میکرد نا زود خوب بشه کم کم بده بخوره با حجم کم بخدا تا اینا بزرگ بشن ماها داغون میشیم کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 5057 اره دیگ چاره چیه دکترشم گفت منو تومنگنه قرار نده که بری بمون تاخوب شه گفت مثل کرونا درگیرمیکنه ... حق داری بیمارستان موندن واقعا افسردگی میاره ولی چاره چیه انشالله خوب میشه زودتر کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰