2777
2789
عنوان

مجردا خوش ب حالتون شبا راااااحت میخابین

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
هرزگی چیه چرا چرت و پرتی میگی؟؟؟

دیوونه بود اصلان 

نمیدونم چش بود 

انگار من رفتم بغل بقیه ب من گفت هرزه بیشعور

نمیدونم از چیه تاپیک من سوخت

سومین کاربری 😐 کاربری قدیمی رستا کوچولوام هستم ،و همچنین کاربری تعلیقی بدبخت 🥴 تازه وارد نیستمممم

من حتی بچمم کنارم باشه خوابم نمیبره باید جام آزاد وزیاد باشه.سر شب همو بغل میکنیم همه حرف میزنیم بعد ...

اره خیلی بده آدم اذیت میشه یکی بهش بچسبه

سومین کاربری 😐 کاربری قدیمی رستا کوچولوام هستم ،و همچنین کاربری تعلیقی بدبخت 🥴 تازه وارد نیستمممم

من بعنوان یه مجرد اعلام میکنم شبا اصلا راحت نمیخابم یه عالمه فکر و ناراحتی و غصه و پشیمونی میخابم‌.خ ...

حاضرم فکر‌و خیال داشته باشم تا یکی مثل چسب بهم بچسبه😕😕

ن من خوشم میاد کلا شبیه کوالا هستم هم میچسبم هم اون میچسبه

ای جان 🥰🥰🥰

احتمالا ایشون با چادر پیش همسرشون میخابن😅

نمیدونم عقده ای بود چی بود !!! 

سم‌بود اصلان 😂😂😂

دیوونه بود اصلان نمیدونم چش بود انگار من رفتم بغل بقیه ب من گفت هرزه بیشعورنمیدونم از چیه تاپیک من س ...

بعضیا رد دادن

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
2810